Евродепутатът Момчил Неков гостува в област Благоевград. Посети село Ощава и беше специален гост на фестивала в село Баня

Тази събота и неделя евродепутатът от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите – Момчил Неков, гостува в област Благоевград. По покана на кмета на община Кресна – Николай Георгиев, на 8-ми септември Неков  посети село Ощава, което бе сред най-пострадалите от големия пожар в Кресненското дефиле през миналото лято.

Eвродепутатът социалист  беше и специален гост на фестивала „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра!“ в село Баня.

На фестивала  присъстваха и народните представители от ПГ БСП за България – Николай Бошкилов и Богдан Боцев, както и кметът на община Гоце Делчев и заместник председател на Националния съвет на БСП – Владимир Москов. Областният лидер на социалистите в Пиринско – Валери Сарандев също беше гост на традиционния фестивал, организиран от кмета на село Баня – Мария Юрганчева.

На 9 септември евродепутатът социалист  се включи в традиционното честване на социалистите в град Благоевград по случай 74 годишнината от деветосептемврийското въстание и победата над хитлерофашизма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене