Внимание! Фолксваген Туарег в насрещната аварийна лента по АМ „Струма“ край Кочериново!

Наши читатели изпратиха няколко снимки, направени с мобилен телефон, на които ясно се вижда Фолксваген Туарег в насрещната аварийна лента по АМ “Струма”. Мястото според тях е в района на Кочериново! Регистрационният номер на колата е „E 6091 МА“. За съжаление ние като медия можем само да покажем този нарушител.

При добро желание от страна на КАТ може да се направи проверка чий е автомобила и защо е в насрещната аварийна лента. Припомняме, че само за шест месеца бяха засечени 142 случая на шофиране в аварийната лента по магистралите. Поради тази причина глоба от 1000 лева и 3 месеца без книжка за шофиране в аварийната лента по магистралата бе приета на първо четене от Транспортната комисия в Народното събрание.

Те приеха наказанието за движение в аварийната лента да се приравни с наказанието за шофиране в насрещното платно. Тоест нашият случай си е двойно нарушение. Честито, но се съмняваме, че КАТ ще проявят интерес… Кой ще се заеме със случая? Трябва да се пише, трябва да се търси собственика, да бъде повикан за разпит… Е не, става дълга и широка!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене