Хороскоп за 5 септември

ОВЕН

В сряда ва­ши­те де­ла ще се раз­вият бла­гоп­рия­тно, а за мно­зи­на денят е на­ча­ло за прео­дол­ява­не на до­се­гаш­ни­те гри­жи и нес­го­ди. В служ­ба­та ви нас­тъп­ва пром­яна, коя­то съз­да­ва доб­ри ус­ло­вия за ва­шия нап­ре­дък и за по­ви­ша­ва­не на ма­те­риал­но­то бла­го­със­тоя­ние. Въз­пол­звай­те се от та­зи об­ста­нов­ка. Са­мо на обе­ща­ния не вярвай­те.

ТЕЛЕЦ

При Тел­ци­те се за­беля­зва раз­движ­ва­не днес, под­кре­пе­но не са­мо от же­ла­ние за ус­пех, но и от реал­ни сти­му­ли, кои­то ви да­ват пра­во­то да раз­чи­та­те на доб­ро раз­ви­тие на де­ла­та. Ва­жен фак­тор се явява ясно­та­та по оп­ре­де­лен въп­рос, коя­то ще по­лу­чи­те днес. Тя ще ви да­де тла­сък и мощ­на под­кре­па за ре­зул­тат­ни дей­ствия.

БЛИЗНАЦИ

Спо­коен ден е сряда за Близ­на­ци­те и ма­кар че няма да без­дей­ства­те, от­ди­хът и по­чив­ка­та са под­чер­та­ни се­га. Лю­без­нос­тта на някои от вас ще се из­ра­зи под фор­ма­та на без­ко­рис­тна по­мощ за чо­век от зао­би­кал­ящи­те ви или в служ­ба­та. Въз­мож­но е да ви бъ­де поис­кан па­ри­чен заем. По­до­бен жест нап­ра­ве­те са­мо за бли­зък.

РАК

Сряда пок­ро­ви­телс­тва Ра­ци­те и пре­дос­тавя пе­че­лив­ши въз­мож­нос­ти. По всяка ве­роя­тност не всич­ки ще ос­та­нат на­пъл­но за­до­во­ле­ни от раз­ви­тие­то на де­ла­та им, но вие сте на пе­че­лив­ши по­зи­ции и трябва да оча­ква­те но­во, по-бла­гоп­рия­тно раз­ви­тие. Кон­так­ти­те ще ви от­крият но­ви въз­мож­нос­ти за пе­чал­би.

ЛЪВ

Ин­туи­ция­та ви е за­си­ле­на и мо­же­те без съм­не­ние да се об­лег­не­те на нея за дей­ствия­та си през деня. Бъ­де­те тър­пе­ли­ви и наб­лю­да­тел­ни, за­що­то сряда има свой­ствен из­раз за вас. На някои от Лъв днес мно­го ще им вър­ви при осъ­щест­вява­не на на­бел­яза­ни­те дей­ствия и с голям ус­пех ще раз­ре­шат свои­те проб­ле­ми.

ДЕВА

В сряда Де­ви­те ще имат по­вод да бъ­дат до­вол­ни от де­ло­ви­те ус­пе­хи, кои­то са в със­тоя­ние да пос­тиг­нат в служ­ба­та, при кон­так­ти или на лич­но ни­во. Вие за­поч­ва­те да раз­глеж­да­те не­ща­та от друг ъгъл, а то­ва ви­на­ги оз­на­ча­ва дей­ствия, съоб­ра­зе­ни с око­лни­те и во­де­щи към ус­пех. От­насяй­те се с по-гол­яма от­го­вор­ност към здра­ве­то си.

ВЕЗНИ

От­зив­чи­ви и то­ле­ран­тни са Вез­ни­те днес, но и мал­ко нос­тал­гич­ни. На ра­бот­но­то си място бъ­де­те по-кон­цен­три­ра­ни се­га, за­що­то пра­ви­те ло­шо впе­чат­ле­ние на раз­сея­ни и не­пъл­но­цен­ни ра­бот­ни­ци. Та­зи ха­рак­те­рис­ти­ка мо­же да ви съз­да­де проб­ле­ми. При кон­так­ти­те си през деня под­хож­дай­те по-твър­до и не се под­да­вай­те на вну­ше­ние.

СКОРПИОН

Из­глеж­да­те дос­та ста­бил­ни в на­ме­ре­ния­та си и стре­ме­жи­те днес, а мно­зи­на от вас са убе­де­ни, че ще ус­пеят да объ­рнат хо­да на съ­би­тие­то – не­що, кое­то дъл­го вре­ме се канят да сторят. Не ви лип­сват въз­мож­нос­ти да пос­тиг­не­те на­ме­ре­ние­то си. Денят е под­ходящ за при­до­бив­ки по слу­жеб­на ли­ния. Въз­пол­звай­те се от пре­дос­та­ве­на­та ви въз­мож­ност.

СТРЕЛЕЦ

Усе­ща­не­то за за­гу­ба е зав­лад­яло мно­зи­на от Стре­лец и у някои да­же съз­да­ва зна­чи­тел­ни неу­добс­тва. Ако то е про­дик­ту­ва­но по по­вод някак­во пред­ло­же­ние за ин­вес­ти­ра­не, кое­то се­га не мо­же­те да осъ­щес­тви­те, ед­ва ли е необ­хо­ди­мо да се при­тесн­ява­те. Вни­ма­вай­те да не ви из­мамят. Сряда да­ва въз­мож­нос­ти за пе­чал­ба.

КОЗИРОГ

Око­ло вас ста­ват из­вес­тни тран­сфор­ма­ции, кои­то ще ока­жат съот­вет­но­то въз­дей­ствие вър­ху лич­нос­тта ви или вър­ху на­чи­на ви на кон­так­ту­ва­не с око­лни­те. Про­ме­ни­те не са не­га­тив­ни, а та­ки­ва, кои­то ще на­ка­рат мно­зи­на от вас да уве­ли­чат дис­тан­ция­та си от дру­ги­те. В сре­ди­те на биз­не­са е въз­мож­но изо­стряне на от­но­ше­ния­та.

ВОДОЛЕЙ

Сряда по­ви­ша­ва нер­вно­то нап­ре­же­ние при Во­до­леи­те и не е из­клю­че­но да има­те неп­рия­тни сло­вес­ни стъл­кно­ве­ния с ва­ши про­тив­ни­ци. Ни­що оба­че не мо­же да раз­кла­ти ва­ша­та ста­бил­ност или да пов­ли­яе от­ри­ца­тел­но вър­ху про­фе­сио­нал­на­та ви неп­ро­би­вае­мост. Ав­то­ри­те­тът в служ­ба­та ви рас­те и на та­зи ос­но­ва днес мо­же­те да по­лу­чи­те приз­на­ние.

РИБИ

Не се от­пус­кай­те и не ос­тавяй­те то­зи ден да пре­ми­не без ва­ша­та дей­на на­ме­са в слу­жеб­ни­те или дру­ги де­ло­ви от­но­ше­ния, от кои­то сте за­ви­си­ми. Вие чес­то сте па­сив­ни зри­те­ли на съ­би­тия, в кои­то лич­но уча­ства­те, но не прие­май­те дру­ги да се раз­по­ла­гат с вас. Ока­же­те въз­дей­ствие вър­ху де­ла и съ­би­тия, от кои­то за­ви­си ус­пеш­но­то ви раз­ви­тие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене