Свържете се с нас

ВИДЕО

ВИДЕО / Община Благоевград съди Калоян Ханджийски за твърденията му относно депото

Публикувано

на

Депото е най-големият проблем на Благоевград!

Това е категоричното мнение на кмета Атанас Камбитов. Днес пред медиите градоначалникът заяви:

В момента строителството на новото депо върви в срок – крайната дата е 17.12.2018 г.

На 22. август социалистите от Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово се обявиха срещу приемането на боклуците от Благоевград. Стана ясно, че повече от 3 пъти скача такса смет за три общини, ако благоевградският боклук се депонира в Гоце Делчев.

Имаше реакции от другите общини, които аз не приемам, коментира градоначалникът.

Тъй като изчерпахме възможностите за депониране в Разлог и Сандански, към днешна дата се депонира в Костинброд.

Сключихме договор с депонираща организация и в никакъв случай не е по-скъпо извозването и депонирането.

Кметът каза, че няма да позволи да се говори и пише срещу общината и работата. Множество служители от институцията са споделили пред Камбитов, че са притеснени, защото работят, а пък се говори, че нищо не правя.

Това бе уводната част, с която Камбитов негласно заплаши всеки недоброжелател на Благоевград със съд. А съвсем явно и по темата за депото кметът каза:

Първото дело ще бъде срещу Калоян Ханджийски за твърденията му относно депото. За откровени лъжи.

„Освен всичко друго, до нас вчера достигна сигнал, в който ясно се показва нарушение на кмета Камбитов по отношение на ПУДОС за сметището на Благоевград. Там има ясни закононарушения, които ще предам на прокуратурата. Те визират това,че се финансира проектът с пари за транспорт, тоест няма нищо общо с програмата,която не се изпълнява по предписание.Не се извозва, напротив – зарива се… Извършват се криминални действия, което за жалост ще окаже влияние на хората. Имитира се извозване, което не се случва на практика“, заяви на юлската сесия Ханджийски.

коментара

ВИДЕО

ВИДЕО / ВНИМАНИЕ! ЗАПОЧВА 3-ти СЕЗОН НА „НЕУДОБНИТЕ“

Публикувано

на

Онлайн поредицата „Неудобните“ продължава! За радост на едни и тъга на други, тази събота „Неудобните“ стартират епизод 1 от сезон III. „Неудобните“ е  проект на две медии, които се обединиха и създадоха нещо различно. Благоевград Нюз и Топ Преса представят първата по рода си продукция – „Неудобните“. Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и  Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса обсъждат актуални теми и проблеми на местно и национално ниво.

Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и Методи Байрактарски – зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ВИДЕО: Ремонт по никое време създава абсолютен дискомфорт на Е-79 преди Благоевград

Публикувано

на

В делничен ден най-натоварения час за работа, пътна агенция прави ремонти и създава тотален дискомфорт на шофьорите по пътя Симитли – Благоевград.

На участъка при картинк пистата, заради поставянето на нова маркировка, се създават километрични опашки.

Топ Преса призовава пътна агенция да помисли за комфорта на шофьорите и да извършва ремонтни дейности в ден и час с по-лек трафик/

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ