Свържете се с нас

Политика

ЕКСПЛОЗИВНО! Топ Преса уволни похотливия чиновник с проститутките от ДФ“Земеделие“! ДОКУМЕНТ

Публикувано

на

Хюсейн Терзиев е дългогодишен служител в Разплащателна агенция – ДФ „Земеделие“ – Благоевград, като в момента е старши експерт в Регионален технически инспекторат и контролира най-големите бенефициенти на фонда е отстранен от длъжност, информираха ни от нациолантото ръководство на иниституцията. Ето какво ни пише в официално писмо Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ :

УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ,

Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ Земеделие!

Издавания от Вас вестник „Топ Преса“ – Благоевград излезе на 31 август 2018 г. с публикация на първа страница със заглавие „Държавен служител във Фонд „Земеделие’1 в Благоевград замесен в оргия с проститутки в Libido Bar!“. По лично мое разпореждане още в 9.15 ч. днес, 03.09.2018 г., започна проверка по случая. Образувано е дисциплинарно производство срещу Хюсейн Терзиев, старши експерт в РТИ в ДФ „Земеделие“ Благоевград. Терзиев е отстранен от работа до приключване на проверката.

Ръководството на ДФ „Земеделие“ има нулева толерантност към служители, които подронват името на институцията чрез нарушения на Етичния кодекс, на Закона за държавния служител, както и към опити за имами и некоректност от всякакъв характер. ДФ „Земеделие“ има статут на Разплащателна агенция в Република България, която администрира най-голямото по обем финансиране у нас от Европейския съюз. В тази връзка от служителите се изисква да бъдат коректни и да служат за пример не само при изпълнение на служебните си задължения, но и в личния си живот. За целта са разписани строги правила, с които служителите на ДФ „Земеделие“ биват запознати още при постъпване на работа и които стриктно следва да спазват.

С настоящото писмо изказвам благодарност както на целия екип на вестник „Топ Преса“ – Благоевград, така и на автора на статията Тодор Тодоров за изнесената информация за действията на Хюсейн Терзиев. След приключване на дисциплинарното производство ще Ви запознаем с решението по случая.

Вие доказвате, че в България все още има медии, които имат статут на четвърта власт и тяхната работа е да покажат истината.

С уважение:  Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ ! “

За сведение на всички колеги журналисти и медии, тук можете да изтеглите оригинала на писмото и да го цитирате официаелно ! 

03.09.pismo_Top_Presa – 1111111

КОМЕНТАР НА РЕДАКЦИЯТА: 

За пореден път ще напишем стантартното начало на коментара- има смисъл! Топ Преса е безкомпромисна и няма да се свени никога ,щом стане въпрос за непристойно поведение и подобна арогантност на държавен чиновник или служител. Практиката в такива случаи, както правят повечето местни журналисти е да се свържат с въпросното лице на такива снимки, уж да му искат становището но се оставят на негово разположение, човекът да намери начин снимките да не бъдат ПУБЛИКУВАНИ. При Топ Преса се видя че такава практика не съществува. Ако разпологате с доказателства за корупция, подобно поведение и наглост от страна на хора облечени във власт свържете се веднага с нас – виждате има смисъл! БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО НА НАЦИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДФ ЗАМЕДЕЛИЕ И БЛАГОДАРИМ ЧЕ ЧЕТАТ ТОП ПРЕСА!

ПОЗИЦИЯНА НА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯ ДПС ПО ТЕМАТА ОСНОСНО СЛУЧАЯ С ХЮСЕИН ТЕРЗИЕВ:

„Уважаеми журналисти, не знаем от къде Ви е попаднала информацията че въпросният служител на ДФ „Земеделие“ – Благоевград е „човек на ДПС“. Това категорично не отговоря на истината. Въпросното лице никога не е бил член на парията ДПС, нито свързан с нас по какъвто  да е начин. Партията се разграничава от това лице, още повече че срещу него е тръгнало дисциплинарно производство.  Молив да уточните тези факти и очакваме извинение за неправомерната намеса на името ни.“ Даде становище по въпроса областният лидер на партия ДПС„, Ведат Хюсеин специално за Топ Преса. От своя страна признаваче че има основание за извинение и го поднасяме. В крайна сметка важното е че изчистихме  системата от един похотлив содомистичен чиновник. Това е най – важното!

18+ / Държавен служител в Фонд Земеделие в Благоевград замесен в оргия с проститутки в LIBIDO BAR

коментара

Новини

Калоян Ханджийски и Илия Илиев застанаха начело на протестите и… се приключи с идеята!

Публикувано

на

Двама от неуспелите кандидат кметове яхнаха протеста в Благоевград тази вечер и се приключи с каузата.

Ясно е, че всичко е фарс.

Колкото и да беше добра идеята благоевградчани да се борят срещу високите цени на горивата, поскъпването на застраховките и увеличаването на данъците, тази вечер протеста бе абсолютен провал.

Мирно протестиращите граждани не трябваше да позволяват на Калоян Ханджийски и Илия Илиев да опорочат всичко. Кой ли им даде мегафона точно на тях?

Вече никой няма да повярва на идеята, всичко е политическо и е очеваден провал.

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Пиринско в очакване! Петричанин ли сяда в стола на Валери Симеонов

Публикувано

на

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов поставя въпроса кой ще го замести на отговорния пост.

Ще чакаме В. Симеонов да предложи нов вицепремиер, но името му е въпрос на обсъждане в коалицията, заяви Красимир Каракачанов.

В медийното пространство се появиха първите имена за евентуален заместник на Симеонов – Явор Нотев, Борис Ячев или даже Волен Сидеров. Тази сутрин Цветан Цветанов не пожела да коментира информацията за влизането в кабинета на някой от тях.

Кой е Борис Ячев?

Борис Янков Ячев е  депутат в 40, 43 и 44-то Народно събрание на България.

Той е заместник-председател на „Национален фронт за спасение на България“.

Роден в Петрич. Завършва СУ „Свети Климент Охридски“ през 1989 г. със специалност българска филология. През 2000 г. завършва Международно икономическо сътрудничество в УНСС. Работи като преподавател по български език и литература в ПГ „П.К. Яворов“ и като журналист и главен редактор на периодично издание.

Член е на дружеството на ВМРО в Петрич от 1993 г., като по-късно бива избран за председател на дружеството. На конгреса в Кюстендил е избран за член на Изпълнителния комитет на ВМРО. През 2009 г. на извънредния конгрес напуска ВМРО, като заедно с тогавашния кмет на Пловдив Славчо Атанасов основава партията ВМРО-НИЕ.

През 2014 г. става член на НФСБ. На конгреса на НФСБ през същата година е избран за заместник-председател на партията. През 2014 г. и 2017 г. е избран за народен представител, съответно от листите на Патриотичен фронт и Обединени патриоти от 17 МИР-Пловдив област.

Семеен, има двама сина – Янко и Александър.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ