Свържете се с нас

Политика

ЕКСПЛОЗИВНО! Топ Преса уволни похотливия чиновник с проститутките от ДФ“Земеделие“! ДОКУМЕНТ

Публикувано

на

Хюсейн Терзиев е дългогодишен служител в Разплащателна агенция – ДФ „Земеделие“ – Благоевград, като в момента е старши експерт в Регионален технически инспекторат и контролира най-големите бенефициенти на фонда е отстранен от длъжност, информираха ни от нациолантото ръководство на иниституцията. Ето какво ни пише в официално писмо Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ :

УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ,

Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ Земеделие!

Издавания от Вас вестник „Топ Преса“ – Благоевград излезе на 31 август 2018 г. с публикация на първа страница със заглавие „Държавен служител във Фонд „Земеделие’1 в Благоевград замесен в оргия с проститутки в Libido Bar!“. По лично мое разпореждане още в 9.15 ч. днес, 03.09.2018 г., започна проверка по случая. Образувано е дисциплинарно производство срещу Хюсейн Терзиев, старши експерт в РТИ в ДФ „Земеделие“ Благоевград. Терзиев е отстранен от работа до приключване на проверката.

Ръководството на ДФ „Земеделие“ има нулева толерантност към служители, които подронват името на институцията чрез нарушения на Етичния кодекс, на Закона за държавния служител, както и към опити за имами и некоректност от всякакъв характер. ДФ „Земеделие“ има статут на Разплащателна агенция в Република България, която администрира най-голямото по обем финансиране у нас от Европейския съюз. В тази връзка от служителите се изисква да бъдат коректни и да служат за пример не само при изпълнение на служебните си задължения, но и в личния си живот. За целта са разписани строги правила, с които служителите на ДФ „Земеделие“ биват запознати още при постъпване на работа и които стриктно следва да спазват.

С настоящото писмо изказвам благодарност както на целия екип на вестник „Топ Преса“ – Благоевград, така и на автора на статията Тодор Тодоров за изнесената информация за действията на Хюсейн Терзиев. След приключване на дисциплинарното производство ще Ви запознаем с решението по случая.

Вие доказвате, че в България все още има медии, които имат статут на четвърта власт и тяхната работа е да покажат истината.

С уважение:  Живко Живков – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ ! “

За сведение на всички колеги журналисти и медии, тук можете да изтеглите оригинала на писмото и да го цитирате официаелно ! 

03.09.pismo_Top_Presa – 1111111

КОМЕНТАР НА РЕДАКЦИЯТА: 

За пореден път ще напишем стантартното начало на коментара- има смисъл! Топ Преса е безкомпромисна и няма да се свени никога ,щом стане въпрос за непристойно поведение и подобна арогантност на държавен чиновник или служител. Практиката в такива случаи, както правят повечето местни журналисти е да се свържат с въпросното лице на такива снимки, уж да му искат становището но се оставят на негово разположение, човекът да намери начин снимките да не бъдат ПУБЛИКУВАНИ. При Топ Преса се видя че такава практика не съществува. Ако разпологате с доказателства за корупция, подобно поведение и наглост от страна на хора облечени във власт свържете се веднага с нас – виждате има смисъл! БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО НА НАЦИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДФ ЗАМЕДЕЛИЕ И БЛАГОДАРИМ ЧЕ ЧЕТАТ ТОП ПРЕСА!

ПОЗИЦИЯНА НА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЯ ДПС ПО ТЕМАТА ОСНОСНО СЛУЧАЯ С ХЮСЕИН ТЕРЗИЕВ:

„Уважаеми журналисти, не знаем от къде Ви е попаднала информацията че въпросният служител на ДФ „Земеделие“ – Благоевград е „човек на ДПС“. Това категорично не отговоря на истината. Въпросното лице никога не е бил член на парията ДПС, нито свързан с нас по какъвто  да е начин. Партията се разграничава от това лице, още повече че срещу него е тръгнало дисциплинарно производство.  Молив да уточните тези факти и очакваме извинение за неправомерната намеса на името ни.“ Даде становище по въпроса областният лидер на партия ДПС„, Ведат Хюсеин специално за Топ Преса. От своя страна признаваче че има основание за извинение и го поднасяме. В крайна сметка важното е че изчистихме  системата от един похотлив содомистичен чиновник. Това е най – важното!

18+ / Държавен служител в Фонд Земеделие в Благоевград замесен в оргия с проститутки в LIBIDO BAR

коментара

Политика

България официално призна Северна Македония за член на НАТО

Публикувано

на

Това стана факт, след като парламентът единодушно ратифицира протокола за присъединяването на югозападната ни съседка към Алианса.

140 народни избраници гласуваха „за“, но в пленарната зала нямаше нито един депутат от левицата.

Според външния министър Екатерина Захариева моментът на присъединяване на Северна Македония към НАТО е исторически за Алианса.

„България е последователен поддръжник на влизането на Македония в НАТО. България е приела ангажимент да работи за насърчаване на процеса по евроатлантическата интеграция на страните, както и за вътрешни реформи, за укрепване на региона“, припомни тя.

 Камелия Цветанова

dnes.bg

коментара

Продължете с четенето

Интервюта

Манипулативен филм изкара българските турци терористи, а палачите от ДС – спасители на България

Публикувано

на

Касим Дал зове да извинение за манипулацията на БТВ

Три гневни позиции срещу пропагандата, реабилитираща Възродителния процес след 35 години

Филмът по bТВ „Две версии“ – неразказани истории за Възродителния процес, излъчен в неделя предизвика бурна реакция в социалните мрежи. Демонстрирайки желание да представи и двете гледни точки, авторът и поръчителите на филма прокараха тежка пропагандна теза – оневиняваща архитектите и палачите от БКП и ДС и внушаваща, че насилствената смяна на имената едва ли не е била необходимост, за да не станем втори Кипър.

Реално Възродителният процес е едно от най-тежките злодейства на комунистическия режим, което и до днес продължава да тежи на България и да разделя обществото.  30 години няма наказани за престъплението, а делото е умишлено смачкано и оставено на „трупчета”, въпреки, че давностният му срок е изтекъл. Вместо справедливост за жертвите днес слушаме циничните обяснения на ченгета и комунисти, които си търсят алиби и чиста съвест за престъпленията.

Faktor.bg предлага три позиции за скандалния филм:

Екатерина Бончева, журналист, автор на първата книга за Възродителния процес, член на Комисията по досиетата:

 

„Скандален филм по bТВ “Репортерите – 2 част” за Възродителния процес!!!

Тезите накратко:

  1. Възродителният процес е провокиран и предизвикан от Турция – теза “достойна” да предизвика днес дипломатически скандал.

 

  1. Участието на ДС в него цели единствено да предотврати терористични актове. Ни дума за зверските насилия и убийства.

 

  1. Българският опит показал,че едно ислямизирано население никога не можело да бъде интегрирано.

Всичко това,тази груба пропаганда и фалшификация е защитавана 45 минути от активни служители на ДС.”

Касим Дали, политически затворник, лидер на НПСД:

„На 17.02.2019 г., близо 30 години след Майските събития, доживяхме в най-гледаното време в национален ефир да станем свидетели на нагъл апотеоз на „възродителите“, които не само не са понесоха наказание, а се чувстват горди от действията си…

 

Филмът представлява грубо изопачаване на историческата истина за асимилационната кампания срещу етническите турци, български граждани и помаците. Къде остана Законът за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен, приет от Народното събрание на 26.04.2000 г.? Къде остана Декларацията, осъждаща опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани приета от Народното събрание на 11.01.2012 г.? Останаха в архива на Народното събрание, погребани под дебелия слой прах на забравата. Къде е историческата справедливост за над 1 милион насилствено преименувани и над 360 хил. депортирани? Защо във филма не са отразени разпределителните лагери, където хората чакат със седмици да ги изпратят към границата, лишени от храна и вода. Защо не са изнесени данни как Държавният съвет издава постановление, с което определя колко пари и имущество могат да носят „екскурзиантите“ със себе си? Имало изселническа психоза, ами след 1985 г. когато армията и МВР с танкове, БТР, и КПП сменяха насилствено имената, хората се чудеха каква ще е следващата стъпка. А що се отнася до твърденията за искане на автономия, те са реални само в главата на неколцина офицери от Държавна сигурност, които са превърнали в цел на своето съществуване да прикрият най-голямото престъпление на Комунистическия режим в България.

 

Нелегалните организации които създавахме,имаха за цел да спрат преименуването и да осигурят на етническите турци гаранции за нормален живот в собствената им държава. Ние никога не сме искали автономия, никога!

 

bТВ дължи извинение за тази гавра с чувствата на хората, които освен че не получиха справедливост и правосъдие в държавата си и не бяха обезщетени, са длъжни в най-гледаното време в неделя вечер да гледат самодоволните физиономии на бивши ДС велможи, които за разлика от репресираните, днес взимат тавана на пенсиите благодарение на това, че се пенсионираха като полковници, генерали, доценти, професори и т.н.

Молим СЕМ да се самосезира по случая, а аз няма да стъпя в bТВ, докато не получим извинение”.

Калин Манолов, журналист:

„Героите“-кадесари от рекламното филмче на bТВ, излъчено в неделя, пропуснаха една малка подробност: поне двама от тримата разстреляни за атентатите 1984-1987, са АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!

 

Първият, Елин Демирев Маджаров с предишно турско име Емин Мехмедалиев Алиев, е продавач на сладолед в автогара “Запад“ в Бургас, бивш сервитьор от елитни бургаски заведения. Той поддържал връзки с хора от турското консулство в Бургас, пътувал често из Североизточна България, събирал и предавал сведения за лица, изповядващи исляма, които имали желание да се изселят от страната. Явно някъде сгафя в двойната си игра, и го изхвърлят от ДС.

 

Друг от терористите, Алцек Чакъров – моряк в “Океански риболов“, е действащ сътрудник на Държавна сигурност! Също двоен агент – работи и за турското разузнаване с

псевдоними Абдула, Дениз, Моряка.

 

Елин Маджаров, Алцек Чакъров и Сава Георгиев са разстреляни през септември 1988 в Софийския централен затвор. Братът на Елин, Севдалин, получава 6 години. Амнистиран е от Желю Желев в началото на 1990 г.

 

Има и пети съучастник – действащ офицер, който чрез второ лице предава взривни материали на терористите. Официалната версия за него е, че се хвърля през прозореца по време на разпит и умира на място пред сградата на Главното следствено управление.

 

И до днес на пръсти се броят хората, видели работните дела на агентите Елин и Алцек, както и оперативните дела на ДС – “Мерзавци“ и “Двуличник“ срещу членовете на терористичната група. Така и не бе изяснено кой е финансирал атентаторите и тайна ли са били за спецслужбите срещите на Алцек Чакъров с турския

разузнавач Кадир Сойлу от консулството в Бургас. Никой още не е отговорил и защо Алцек Чакъров е бил включен от ДС в „оперативно-издирвателните мероприятия“ срещу собствената му терористична група????

 

Но иначе кадесарите са герои и са предотвратили превръщането на България „във втори Кипър“…

Финалът на филма бе потресаващ: едно от ченгетата заяви, че се оказало, че „интеграцията на ислямизирано население е практически почти невъзможна“.

Ми да ги преименуваме пак, бе, другари-кадесари!”

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ