Красимир Каракачанов: Право на премиера е да поиска оставките на тримата министри, които са от квотата на ГЕРБ

Над село Сугарево, Мелнишко, ВМРО отбеляза 94-ата годишнина от смъртта на легендарния революционер Тодор Александров. На церемонията присъства председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, който за РБ коментира подадените три оставки на министри:

„Не е нормално при всеки повод, когато се появи една група, която протестира в интернет или на жълтите павета, да се искат оставки. Защото, ако бъдем конкретни, какво ще излезе с тези оставки, ако се установи това, което всички знаем, че шофьорът е виновен за катастрофата. Какво, на всеки автобус да сложим по един полицай? Или министърът на транспорта и министърът на регионалното развитие да се возят по рейсовете. Но в края на краищата, това си е квота на ГЕРБ и лидерът на партия ГЕРБ и премиер Борисов е решил да им поиска оставките и това е негово право. Лично аз смятам, че тези хора нямат вина за катастрофата.“

На лобното място на Тодор Александров над село Сугарево беше отслужена заупокойна молитва и бе възпроизведен възпоменателен залп впамет на революционера. На церемонията присъстваха още евродепутатът Ангел Джамбазки, депутати от ПГ „Обединени патриоти“, общински съветници, гости от Македония, членове и симпатизанти на партията от цяла България. Над 50 нови членове положиха тържествена клетва във вярност към ВМРО.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене