Конкурс за персонал на ново социално предприятие обяви Община Гоце Делчев

Конкурс за избор на персонал на общинско социално предприятие „Озеленяване и поддържане на територии за обществено ползване“ обяви Община Гоце Делчев.

Директор и счетоводител с висше образование и 14 работници озеленяване, най-малко с основно образование, ще представлява структурата на новото  общинско звено.

Конкурсът е във връзка с изпълнение на проект „Създаване на социално предприятие „Озеленяване и поддържане на територии за обществено ползване“ в община Гоце Делчев“.

Проектът е финансиран с административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедура „Развитие на социалното предприемачество” от ОП“ Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от ЕС.

Обявеният конкурс включва и избор на персонал за извършване на подкрепящи дейности по проекта за следните длъжности: 2-ма работници озеленяване и консултант подкрепена заетост – 1, за когото също се изисква висше образование.

Необходимите документи за кандидатстване за въпросните длъжности в общинското предприятие са: заявление за участие в конкурса – по образец; автобиография; копие на документи за придобита образователно-квалификационна степен; допълнителни квалификации; копие на документи, удостоверяващи продължителността и областта на професионалния опит; служебна бележка (удостоверение) за регистрация в Дирекция „Бюро по труда”; копие на ТЕЛК решение; копие на сертификат/и за завършени обучителни курсове по сходна професия (или декларация – свободен текст, с описание на завършен обучителен курс).

Желаещите да участват в конкурса за въпросните длъжности в новото социално предприятие трябва да подадат документите си в Информационния център  на общинската администрация в Гоце Делчев, на ул. „Царица Йоанна” № 2 , до 07.09.2018 г. включително.

Договорите с одобрените кандидати според проекта се подписват за срок от 12 месеца.

/infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене