Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Банско

Любимото лятно турне подкрепя българските изпълнители

Любимото лятно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинация – град Банско. Точно в 19:00 часа на сцената на Coca-Colaи The Voice на площад “Никола Вапцаров”ще се качат DARA, Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, Михаела Маринова, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA.

След кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръщат с нови проекти и музикални изненади. Именно жителите и гостите на град Банско ще са сред първите, които ще чуят на живо новия хит на Pavell & Venci Venc’ – “Добър живот“. Боговете от СкандаУ от своя страна обещаха да лично да благодарят за подкрепата на техните фенове за милионите гледания на „Чужди усмивки“ и „Хайвера“.

Турнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 3години.

На 15 септември, на финала на турнето в София,топ артистите на България ще зарадват своите почитатели, а те от своя страна обещават незабравими емоции до лятото на 2019 г.

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата наCoca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата наThe Voice Radio and TV Bulgaria.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене