НАГЛА ИЗМАМА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! Организатори на търговски семинари в хотел Неврокоп измамиха десетки в града!

„Здравейте уважаеми журанлисти от Топ Преса. Пиша, защото се чувствам длъжен да предупредя за настояща измама.
Звънкат ви по телефона от фирма Уоол Премием или Велмак Лукс, уж правят анкета, това същност не е от значение за самата измама, но като съм почнал, питат дали се интересувате от екологично чисти продукти, използвате ли препарати за почистване, питат ви на колко сте години и в общи линии с това се приключва.
На другия ден звънят отново и ви питат, дали желаете да ви направят презентация на нов, революционен екологично чист почистващ уред, които работи само с вода, като това не ви задължава да го купите, а само да ви демонстрират в домашни условия, за какво иде реч, при това задължително всеки получава малък подарък за дома ( в моя случай – голяма вилица за месо ).
Какво се случва после… Идва един готин усмихнат младеж, които започва да обяснява, в последствие вади една парочистачка, с размер на прахосмукачка и започва да чисти.В интерес на истината уреда се справи доста добре при нас.Има много приставки, екстри и т.н.Обяснява че работи на системата на сухата пара ( пара която е 5% вода всичко друго е въздух), при налягане 8 бара и температура 160 градуса.Показва и разни микрофибърни кърпи, които същност били термофибърни (такова животно нема), някакъв препарат и така.В об6ти линии с това се приключва и идва момента, в които ви казва цената, която е 3800 лева !!! За мини пакета – всички приставки, без там наяква ютия и освежител за въздух. Човек се замисля и си казва че това е сериозна инвестиция от типа на прахосмукачка Rainbow, защото уреда наистина чисти добре.
Реших да пиша, защото го потърсих в интернет и открих че уреда е с цена 489 долара !, а с експресна доставка за България – 3 до 5 календарни дни цената стъпва на 532 долара!!! “ Всичко започна с това писмо добро в редакцията на Топ Преса преди дни. Оказа се че в района на град Гоце Делчев, същите фирми организират информационни семинари в хотел Неврокоп, на които канят предимно зрели, възрастри хора за да им правят презентация. От къде имат данните на този хора? Нашето разследване показва че повече от ужилените от тази схема за клиенти по някакъв начин на ТБИАЙ Банк, което според нас води към следа в схемата за търговия с лични данни. Схемата е …. скандално проста, като хората на презентация, натиска ги да си изключат телефоните, презентират прахосмукачката и дори разиграват томбола. Изненада – човек от Гоце Делчев печели уж налага да – безплатна прахосмукачка за 3 бона. Викат го настрани да си вземе наградата и го карат да подпише два документа уж гаранция и документ за наградата. И какво? Седмица след случая човека разбира че е сключил договор за лизинг… ПОТРЕСАВАЩО!
ПОДРОБНОСТИ И ПОТРЕСАВАЩИ РАЗКРИТИЯ ЗА СХЕМАТА РАЗИГРАВАНА В ХОТЕЛ НЕВРОКОП ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК В ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене