Night Club – The MOON продават наркотици!!!

ДОКАЗАНО!!!

На вниманието на всички родители и институции! Ние няколко пъти сме писали, че в Night Club – The MOON се разпространяват наркотични вещества, но никой не обръ­щаше внимание. Сега вече има очевадни доказателства.

След ареста на охранител от The MOON заради притежание на наркотици май картинката започва да се изяснява. Мар­тин Чименски бе задържан с 16 пакетчета кокаин. Браво, господин охранител, браво, The MOON, браво и на охра­нителната фирма. Той работи в охранителната фирма на бивш полицай от областния град, но преди около месец е бил уволнен.

От фирмата ра­ботодател съобщиха, че от ме­сец и малко Мартин не работи при тях и не знаят с какво се занимава в момента… Ето на това му се вика да си измиеш ръцете… Заради какво ли са го уволнили? Това хубаво момче Мартин Чименски къде ли се е зарибило да стане дилър? В Night Club – The MOON – Бла­гоевград, разбира се!

При нас сме имали десетки сигнали от родители на тийнейджъри, които сигнализират за раз­пространение на наркотици в дискотеката, но на кой да се оплачат, кой ще им обърне внимание? Сега се надяваме и останалите, които не вярва­ха, да се замислят. Night Club – The MOON – Благоевград и охранителите разпространя­ват кокаин!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене