Свържете се с нас

Политика

СКАНДАЛ В ОБС ГЪРМЕН! Скандална гербаджийка гласува „за” хотел на дъщеря си! Ще има ли оставки?

Публикувано

на

Общинската съветничка в Гърмен – Екатерина Татанова, участвала в гласуването на решение, което касае нейната дъщеря, разбра Топ Преса от свои хора в местната власт. По този начин тя принудила кмета на община Гърмен – Минка Капитанова, да го върне за ново гласуване. При повторния вот на 17 август обаче съветниците от ДПС гласуваха „против”. Тъй като те са мнозинство в местния парламент, решението не бе прието. Странно обаче защо случаят е потулен.

Става въпрос за точка от дневния ред на общинския съвет на сесията на 1 август за изработване на Подробен устройствен план-План за застрояване в местността Старо село, в землището на село Гърмен, на обект „Семеен хотел”. Възложител е фирма „Гайа” ЕООД, чийто управител обаче е Емилия Татанова, дъщеря на съветничката от ГЕРБ – Екатерина Татанова. Местната парламентаристка обаче не разкрила наличието на конфликт на интереси, за да не участва в гласуването. В протокола от заседанието на ОбС е вписано, че тя също е гласувала, което направи взетото решение незаконосъобразно. Тук е мястото Топ Преса да зададе публично въпроса – ще и се размине ли на Татанова? Обикновените жители на Гърмен плащат при всяко свое нарушение и провинение, местните политици защо не го правят? В една цивилизована страна, моралът предвещава да има оставка, тук обаче не е ясно за сега дали ще стигнат силите на Татанова. Припомняме че Топ Преса е медията, която свали Татанова от поста – председател на ОБС – Гърмен. Топ Преса върна на поста и сегашният председател след смешен преврат организиран от лидера на ГЕРБ – Гърмен – Верхад Ислямов. Сега пак ще поиска отговорност. Не ни пука че Татанова е от ГЕРБ и че мъжа и е полицай. Чакаме и становище от областният координатор на ПП ГЕРБ – Даниела Савеклиева и публично я молим за пореден път да не изопачава работата на Топ Преса пред своите хора, че работим „срещу“ … Ние работим в полза на партия ГЕРБ разкривайки гнилите ябълки, които паразитират на гърба и. Дано накрая не се окаже че любимият плод на Савеклиева не е „Райската…“ а „Гнилата ябълка“.

ПРИПОМНЯМЕ ТОВА КОЕТО НАПРАВИХМЕ С ТАТАНОВА ПРЕДИ ВРЕМЕ:

Вълна от доволство след оставката на Екатерина Татанова в редакцията на toppresa.bg

коментара

Новини

Калоян Ханджийски и Илия Илиев застанаха начело на протестите и… се приключи с идеята!

Публикувано

на

Двама от неуспелите кандидат кметове яхнаха протеста в Благоевград тази вечер и се приключи с каузата.

Ясно е, че всичко е фарс.

Колкото и да беше добра идеята благоевградчани да се борят срещу високите цени на горивата, поскъпването на застраховките и увеличаването на данъците, тази вечер протеста бе абсолютен провал.

Мирно протестиращите граждани не трябваше да позволяват на Калоян Ханджийски и Илия Илиев да опорочат всичко. Кой ли им даде мегафона точно на тях?

Вече никой няма да повярва на идеята, всичко е политическо и е очеваден провал.

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Пиринско в очакване! Петричанин ли сяда в стола на Валери Симеонов

Публикувано

на

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов поставя въпроса кой ще го замести на отговорния пост.

Ще чакаме В. Симеонов да предложи нов вицепремиер, но името му е въпрос на обсъждане в коалицията, заяви Красимир Каракачанов.

В медийното пространство се появиха първите имена за евентуален заместник на Симеонов – Явор Нотев, Борис Ячев или даже Волен Сидеров. Тази сутрин Цветан Цветанов не пожела да коментира информацията за влизането в кабинета на някой от тях.

Кой е Борис Ячев?

Борис Янков Ячев е  депутат в 40, 43 и 44-то Народно събрание на България.

Той е заместник-председател на „Национален фронт за спасение на България“.

Роден в Петрич. Завършва СУ „Свети Климент Охридски“ през 1989 г. със специалност българска филология. През 2000 г. завършва Международно икономическо сътрудничество в УНСС. Работи като преподавател по български език и литература в ПГ „П.К. Яворов“ и като журналист и главен редактор на периодично издание.

Член е на дружеството на ВМРО в Петрич от 1993 г., като по-късно бива избран за председател на дружеството. На конгреса в Кюстендил е избран за член на Изпълнителния комитет на ВМРО. През 2009 г. на извънредния конгрес напуска ВМРО, като заедно с тогавашния кмет на Пловдив Славчо Атанасов основава партията ВМРО-НИЕ.

През 2014 г. става член на НФСБ. На конгреса на НФСБ през същата година е избран за заместник-председател на партията. През 2014 г. и 2017 г. е избран за народен представител, съответно от листите на Патриотичен фронт и Обединени патриоти от 17 МИР-Пловдив област.

Семеен, има двама сина – Янко и Александър.

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ