Антон Коларов: Какво се случи през последните дни

Ако следите страницата ми във Фейсбук, Anton Kolarov Photo, значи знаете за новия проект, който водя в момента, „Известни места в град Петрич, които всички сме виждали и подминаваме всеки ден“. Знам, дълго име! Е, в този проект, аз снимам момичета и момчета в известни сгради и места в града ни, като ги показвам в най-красивата им светлина и по най-готиния и съвременен начин!

Покрай този проект, създадох голяма общност в Инстаграм профила ми @antonkolarov, където постоянно набирам нови и нови модели, които включвам в проекта и портфолиото си! Вече имам 1130 последователи, като голяма част от тях са мои модели, приятели и хора из цял свят, които се кефят на работата ми! Всеки ден снимам различни хора и нека ви кажа, чувството е уникално! Както за мен, така и за хората, които снимам, защото и те получават своето поле на изява! Най-вече ме удоволетворява факта, че създавам една голяма общност в града ни от фотограф и модели! Уникално е!

Искате да сте част от моята общност или може би искате фотосесия от мен, Антон Коларов, е тогава посетете инстаграм профила ми или фейсбук страницата ми! Ще останете доволни!

Вестник “ Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене