Радост за окото – ооох, майкоооо!!!

Предупреждаваме, че ка­дрите на са подходящи за хора със слаби сърца. Кра­сота, финес и сексапил лъха от всяка снимка. Сега ня­кои от вас си мислят, че ще по­кажем снимки на Ста­менов и Бай­рактар­ски, спо­койно… няма 😉 Ще ви покажем очарова­телните приятел­ки на Топ Преса!!!

1) Започваме с нашата лю­бимка Весела Алексиева. Миска, моделка, певица и танцьорка… Откриваме Веси в Аква парк „Котвата“ в Са­парева баня. Събира тен и погледите на мъже и жени с прелестните си форми и въз­клицания от рода на: „Ооох майкооо!!!“.

2) След­ващата хубавица е попу­лярната певица Славе­на Шу­ганова, собстве­ничка на Libido Bar – Благо­евград. Тя пла­ва, вър­ху гърба на огро­мен бял лебед в крис­талните води на Лампедуза. За тези, които не знаят Лампедуза е остров в Средиземно море, част от провинция Агридженто на регион Си­цилия в Ита­лия. Това е най-големият остров сред Пелагийските острови.

3) Юлия Смилкова… Краси­вата неврокопчанка, върху розово фламинго на това му се вика глад­ка. Смилко­ва e родена в Русия гр. Тюмен, къде­то прекарва и първите годи­ни от своя жи­вот. По-късно се мести да живее в Бъл­гария в град Гоце Делчев, откъдето е баща й. Нала­га в световен пазар своята модна марка, която носи името „Fenice and Julia”.

4) Хубавото Наде… Бивша­та моделка На­дежда Ивано­ва, отпразнува рожденият си ден минала­та седмица. Припомняме, че Иванова се пробва в журналистическата профе­сия, но бързо се отказа. В интервю за Топ Преса, тя сподели: „Журна­листите са интри­ганти“.

5) Вероника Ка­рамитова e носи­телка на десетки титли за красота, смятана е за една от най-красивите санданчанки. Кра­савицата се рад­ва на слънцето и морските вълни в Несебър. Тя е собственичка на The 1 Fitness, по­пулярен фитнес център в град Сандански.

6) Росица Кокалче­ва е най-секси фри­зьорката в Разлог. Роси е собственичка на „Rositsa’s hairstyle“. След успешно завър­шен курс по фризьор­ство през 2016 год., хубавицата превърна хобито си в бизнес. Кокалчева пече дупе в Слънчев бряг, а кли­ентите ѝ ще почакат.

В следващият брой „РАДОСТ ЗА ОКОТО – ОООХ, МАЙКОООО!!!“ продължава, но този път сме помислили за читателките ни и ще ви покажем горещи мъже от Югозапада…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене