Разложка красавица, колежанка в САЩ, фаворит за „Мис Волейбол“

Разложката красавица Ивана Тренчева е големият фаворит за короната „Мис Волейбол“. Възпитаничката на школата на „Пирин“ в родния си град дръпна с голяма преднина на лидерската позиция след първия етап на надпреварата, в който феновете гласуват по снимка. 180-сантиметровата посрещачка, която е на 21 г., отвя конкуренцията на Анжела Симеонова от „Казанлък Волей“, Лорина Стойчева от „Славия“ и на останалите в топ 8, които прескочиха пресявката и продължават борбата за приза във втората фаза – на интервютата, когато броят на претендентките ще бъде свит до 5. Измежду тях ще бъде излъчена победителката и подгласничките й.

Ив. Тренчева беше лидерка на девическия състав на „Пирин“ /Рз/, но преди 2 г. спечели пълна стипендия за колеж по атлетика в САЩ и замина за Страната на неограничените възможности заедно със съотборничката си Елена Хаджиева. Там продължава да практикува любимия спорт в студентското първенство, съчетавайки успешно тренировките с учението.

Към мъжката корона посяга друг продукт на ДЮШ в Разлог Ангел Веселинов, който също се класира за втория етап и ще атакува първото място от 4-та позиция във временното подреждане.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене