Плачете близки! Децата на ченгетата не ги пипат в тази държава!

„Кой ще ни пази от пазачите..“ на този въпрос ,се опитвам да отговоря от години насам и все не намирам отговор. Близки на блъснатите от кола младежи на тротоар в Петрич блокираха няколко улици в града в продължение на няколко часа. Протестът им беше срещу безразсъдното шофиране. ротестиращите поискаха от общината да им бъдат предоставени записите от камерите, които са монтирани на фасадата ѝ, но от там категорично им отказаха. Поводът за протеста е инцидентът извършен от синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги – шофьорът ранил трима тийнейджъри на тротоар в Петрич и ги осакати завинаги.

Днес роднините и съпричастните пропестират… За какво? Та в тази държава си има закони, има си начини как да бъде „насочено“ едно следствие, щото няма да си разваляме дългогодишното приятелство с попстоянов, а и явно Попстоянов много знае и сега ако изпържим сина му ще вземе да се разприказва и тогава… ?

Плачете близки, дерзайте деца приятели на пострадалите, децата на ченгетата закон не ги лови. Гледахте ли колко нагло, беочливо и коварно шефът н аполицията в Петрич обясни, че всички свидетели на инцидента са „лъжци“. Жоро Попстоянов не се е правил на „мъж“ точка, въпреки че десетки свидетелстват че е карал като джигит. Духайте супата! Ранените ще сдрадат, близките им също, а у попстоянови ще се заколи курбан, да не се случва това повече… Жоро ще продължи да гледа „Под прикритие“ и да влиза във фейсбук страницата „Мафия“ и комплексирано ще продължи да имитира любимите си герои – мутрите. Щото мутрите при това болезнено комплексираните се държат така на пътя. А татко му уж ги е разследвал… Калпава държава!

Плачете роднини! Само това ви остана! Справедливост няма да има!

АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С МЕН – ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене