Лятото дойде ли? Хайде на басейни в Симитли!

Лятото сякаш е на пауза, а някак ни се иска вече да е 40 градуса и да сме на плаж. Е, от утре прогноза­та почти обещава и това да се случи. До края на седми­цата вале­жите май няма да бъдат основата на делниците и най- вече по­чивните дни.

Тогава, ако искате да усе­тите приятна­та атмосфера на басейните и полъха на вятъра, място­то е Симитли. Невероятните басейни, раз­положени в Симитли, на изключител­но достъпни цени и прият­на обстановка предлагат лет­ни изживявания на гости и жители на града.

Басейните на стадион „Септември“ са най- добра­та прохлада в летните го­рещини, го­лям басейн с хладна вода и малък за малчугани­те, очакващи най- много лятото, за да отидат на плажа. Ба­сейнът пред­лага вход от 4 лева, в це­ната на входа са включени шезлонг и ча­дър, което прави престоя Ви на басейна още по- приятен.

Откритият кръгъл бар предлага напитки и храна за всички желаещи. Детски кът с книжки за рисуване и забавни игри отвлича вни­манието на децата и спома­га за приятната почивка на родителите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене