Скъп телефон ,на ромския кмет Росен Димитров се счупи при съседска свада за висока музика

Кметският наместник на двата ромски квартала в Петрич Росен Димитров е с нов телефон ,след като новия му с всички екстри паднал на земята и се счупил ,при съседска свада за висока музика.Ромският кмет се видял в чудо ,при летящите керемиди ,столове и дограми от прозорци ,след намесата на полицаи в двата ромски квартала .

При мелето ,на което присъствал и той паднал скъпарският му телефон на земята и се разбил на парчета ,които не ставали за ремонт ,ожали се ромският кмет вчера .Той показа телефон ,който е имал преди да стане кмет ,с изтъркани числа ,но действащ и до сега безотказно.“Ето с какъв телефон съм принуден да работя.

Няма го вече другият ми телефон ,с който можех да правя куп операции,включително и да правя снимки.“,каза управникът на ромите в Петрич Росен Димитров ,който се бе изтупал в дънки екстра мода ,и тишърка ,съчетана с черни очила ,за по-голяма тежест.Той многократно е подавал сигнали до общинска администрация за шумния ром ,от рода на рода Мечевци ,и след месеци чакане ,той е арестуван в клетките на РУ-Петрич.Наказанието ,което грози рома е до 200 лв. ,съгласно закона за опазване на обществения ред.

Венко Стефанов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене