ЛЯТО 2018! РАДОСТ ЗА ОКОТО – ОООХ, МАЙКОООО!!!

Предупреждаваме, че кадрите на са подходящи за хора със слаби сърца. Красота, финес и сексапил лъха от всяка снимка. Сега някои от вас си мислят, че ще покажем снимки на Стаменов и Байрактарски, спокойно… няма 😉 Ще ви покажем очарователните приятелки на Топ Преса!!!

 

Започваме с нашата любимка Весела Алексиева. Миска, моделка, певица и танцьорка… Откриваме Веси в Аква парк „Котвата“ в Сапарева баня. Събира тен и погледите на мъже и жени с прелестните си форми и възклицания от рода на: „Ооох майкооо!!!“.

 

Следващата хубавица е популярната певица Славена Шуганова, собственичка на Libido Bar – Благоевград. Тя плава, върху гърба на огромен бял лебед в кристалните води на Лампедуза. За тези, които не знаят Лампедуза е остров в Средиземно море, част от провинция Агридженто на регион Сицилия в Италия. Това е най-големият остров сред Пелагийските острови.

 

Юлия Смилкова… Красивата неврокопчанка, върху розово фламинго на това му се вика гладка. Смилкова e родена в Русия гр. Тюмен, където прекарва и първите години от своя живот. По-късно се мести да живее в България в град Гоце Делчев, откъдето е баща й. Налага в световен пазар своята модна марка, която носи името „Fenice and Julia”.

 

Хубавото Наде… Бившата моделка Надежда Иванова, отпразнува рожденият си ден миналата седмица. Припомняме, че Иванова се пробва в журналистическата професия, но бързо се отказа. В интервю за Топ Преса, тя сподели: „Журналистите са интриганти“.

 

Вероника Карамитова e носителка на десетки титли за красота, смятана е за една от най-красивите  санданчанки. Красавицата се радва на слънцето и морските вълни в Несебър. Тя е собственичка на The 1 Fitness, популярен фитнес център в град Сандански.

 

Росица Кокалчева е най-секси фризьорката в Разлог. Роси е собственичка на „Rositsa’s hairstyle“. След успешно завършен курс по фризьорство през 2016 год., хубавицата превърна хобито си в бизнес. Кокалчева пече дупе в Слънчев бряг, а клиентите ѝ ще почакат.

 

В следващият брой „РАДОСТ  ЗА  ОКОТО – ОООХ, МАЙКОООО!!!“ продължава, но този път сме помислили за читателките ни и ще ви покажем горещи мъже от югозапада…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене