Обичам живота, живея здравословно под звуците на Джипси Кингс

 Кампанията „Обичам живота, живея здравословно” се проведе под звуците на Джипси Кингс, по време на 21-ото издание на Международния Джаз Фестивал в гр. Банско. Имаше поставена информационна шатра където младежи на възраст от 15 до 29 години имаха възможност да научат повече за здравословния начин на живот и как да се предпазват от различните видове зависимости.

 Всички желаещи имаха възможност и да проверят свойте знания във фейсбук играта. Също така бяха прожектирани и няколко презентаци представящи ползите от здравословния нaчин на живот, здравословното хранене, опасността за човешкото здраве от различните видове зависимости.

 Доброволци раздаваха на свойте връстници Информационни флаери и брошури и ги информираха за здравословния начин на живот, а за най-любознателните бяха предвидени тениски, гривни и спортни калъфи за телефон. 

 Проектът се осъществява по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА 2018 ГОДИНА с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Направление 1, тема „Насърчаване на здравословен начин на живот“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене