Свържете се с нас

Таблоид

Трупове на отровени котки и кучета в Петрич ,масовото явление втрещи петричани,които поискаха помощ от общината

Публикувано

на

Трупове на отровени котки и кучета в зелените площи в Петрич ,изплаши петричани ,които разхождат сутрин своите любимци.В два последователни дни местните хора съобщават за открити нови трупове на умрели безстопанствени кучета и котки в районите на магазин „КОП“,в градинката над сградата на общината ,в алеята по пътя за Младежкия дом ,както и в кварталите „Дълбошница“ и „Поляните“.

Умрелите животни освен че са в зелените площи ,се виждат от петричани и на улиците .В тези горещини телата им бързо се разлагат и предизвикват силна миризма ,която се усеща от далече.Натравянето на животните става вечер в късните часове ,с отрова ,която е сложена в зърнените хрупки ,за котки и кучета в обществените площи пред блоковете .

От вчера е започвало събирането на труповете от работници от временната заетост в чували ,и тяхното изхвърляне на сметището на Петрич край село Ръждак.Случаите с отровените животни породи безпокойството на петричани ,тъй като местата където са открити ,са места за отдих на майки с деца .При едно невнимание от страна на децата ,с подхвърлените храни с отрова за животните ,е напълно възможно да се стигне и до инциденти с фатален край.

коментара

Таблоид

Да изчистим Благоевград от таратайките

Публикувано

на

Екипът на Топ Преса отново стартира рубриката „Да изчистим Благоевград от таратайките“. Безспорният фактор сред печатните медии помага на жителите на областния център в битката за паркоместа.

Поредната таратайка, която ви показваме, е Daewoo Tiкo без регистрационни номера. Колата е паркирана под тераса на жилищен блок в ж.к. „Ален Мак“.

Вестник  “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Изчезнаха два знака от кръгово кръстовище в Благоевград!

Публикувано

на

Репортери на Топ Преса забелязаха, че знакът, който бе съборен от явно некадърен шофьор, е изчезнал. Той се намираше на кръстовището на ул. „Александър Стамболийски“, ул. „14-ти полк“ и ул. „Джеймс Баучер“. Едно обаче не е ясно дали е откраднат или някой е сметнал, че при наличието на още знаци в близост, може и без него. Факт е, че въпреки забраната от там да преминават каруци това е едно от възловите места от където цигани катерят ул. „14-ти полк“. Съмненията са, че някой просто го е качил в каруцата си.

Липсващите знаци са от особенна важност и би трябвало да бъдат възстановени.
Те са:
Пътен знак Г12 „Кръгово движение“– група Г. Знакът, който показва, че непосредствено след него следва кръгово движение. Пътните знаци със задължителни предписания се поставят непосредствено пред местата, за които се отнася конкретното задължение. Всички знаци от тази група са сини с бял символ в средата, указващ действието, което участникът в движението трябва да извърши. Другото важно обозначение беше пътен знак номер Б3 “Път с предимство”.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ