Продават апартамент от 130 кв.м.на бившата лидерка на ДПС в Петрич и настоящ ДАНС служител Атушка Маркова и бившия и съпруг Александър

 ЧСИ Шукри Дервиш обяви за публична продан апартамента на бившето семейство Маркови –Атушка и Александър на улица „Маркова скала“ в Петрич.Екслидерката на ДПС и настоящ служител на ДАНС Атушка Маркова в момента живее в столицата в район Триадица ,на улица Княз Борис Първи“,но е съсобственик на етаж от 130 кв.м. в Петрич,докато е била омъжена за бившия граничен полицай Александър Вл.Марков.Двамата са теглили кредит от банка ,като заложили недвижимото си имущество ,което за стандартите в Петрич ,може да се каже ,че е тузарско.

 В него освен кухня ,има три спални ,входно антре ,коридор ,баня с тоалетна ,отделно друга тоалетна и домашно помещение ,и всички тези стаи са разположени на втори етаж в къща ,в която живеят родителите на бившия и съпруг.Частният съдебен изпълнител е обявил първоначална цена на наддаване от 41 706 .00 лв. ,което е скромна цена ,предвид цялото имущество в 130 квадратния апартамент .

 След раздялата Атушка Маркова заживя в столицата ,където си намери работа ,а от две години е служител на ДАНС.Синът на бившата ДПС активиска Владимир учи в Америка за хуманен лекар ,но е завършил еврейско средно училище в София.Съпругът и в момента развива строителен бизнес ,говори перфектно гръцки ,което го правеше навремето незаменим помощник в контактните групи за връщане на бежанци на гръцките гранични полицаи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене