Свържете се с нас

Таблоид

Гонят от общинско жилище гарда на Чомбе ,Маргарит Левонов,намерил си работа и може да живее самостоятелно

Публикувано

на

 Бившият гард на бизнесмена Иван Кочев-Чомбе Маргарит Левонов ,е уведомен със служебна бележка ,издадена от община Петрич ,с която се уведомява да напусне общинското жилище което обитава от десет и повече години.

 Причината е ,че той си намерил временно работа ,за което съобщил в бюрото по труда ,където бил регистриран .Левонов уведомил и социалните служби ,че започнал работа в една от общинските фирми ,от там пък му спрели помощите ,които той получавал ,като социално слаб.Левонов обаче се трудил не повече от седмица ,и работодателят му го освободил .Така бившият гард на Чомбе останал без работа ,пари ,получавани като социално слаб ,храна от патронажа и най-важното от общинско жилеще.

 Левонов показа вчера служебната бележка ,която е подписана от кмета Димитър Бръчков ,с която го приканват в пет дневен срок да напусне жилището в един от трите високи блока на входния булевард.Припомняме ,че Маргарит Левонов бе настанен в общинско жилище след намесата на бившия зам.кмет по ТСУ и ОР при управлението на Вельо Илиев ,Христо Георгиев.Съдбата на 50 годишния мъж остава в момента в ръцете на директора на дирекция „ФУДОС“Борислав Коларов.

 До него е препратен от градоначалника след разговор в кабинета му с петричанина ,които наистина се намира в безизходно положение.Наскоро той се разведе със съпругата си ,за да може да получава социални помощи ,по съвет на адвоката му.В момента единствената надежда на Левонов остава дъщеря му ,на която разчита да го приюти ,ако се стигне до изгонването му от общинското жилище.

Венко Стефанов

коментара

Таблоид

Да изчистим Благоевград от таратайките

Публикувано

на

Екипът на Топ Преса отново стартира рубриката „Да изчистим Благоевград от таратайките“. Безспорният фактор сред печатните медии помага на жителите на областния център в битката за паркоместа.

Поредната таратайка, която ви показваме, е Daewoo Tiкo без регистрационни номера. Колата е паркирана под тераса на жилищен блок в ж.к. „Ален Мак“.

Вестник  “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Изчезнаха два знака от кръгово кръстовище в Благоевград!

Публикувано

на

Репортери на Топ Преса забелязаха, че знакът, който бе съборен от явно некадърен шофьор, е изчезнал. Той се намираше на кръстовището на ул. „Александър Стамболийски“, ул. „14-ти полк“ и ул. „Джеймс Баучер“. Едно обаче не е ясно дали е откраднат или някой е сметнал, че при наличието на още знаци в близост, може и без него. Факт е, че въпреки забраната от там да преминават каруци това е едно от възловите места от където цигани катерят ул. „14-ти полк“. Съмненията са, че някой просто го е качил в каруцата си.

Липсващите знаци са от особенна важност и би трябвало да бъдат възстановени.
Те са:
Пътен знак Г12 „Кръгово движение“– група Г. Знакът, който показва, че непосредствено след него следва кръгово движение. Пътните знаци със задължителни предписания се поставят непосредствено пред местата, за които се отнася конкретното задължение. Всички знаци от тази група са сини с бял символ в средата, указващ действието, което участникът в движението трябва да извърши. Другото важно обозначение беше пътен знак номер Б3 “Път с предимство”.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ