Публично признание за престъпление! Има ли ОПГ в Изи Кредит Гоце Делчев?! Сити Кеш излязоха чисти!

Полиция, прокуратура и омбудсман се заемат със скандален случай в Гоце Делчев. Служителки на шивашки цех се оплакаха, че шефката им ги е карала да теглят бързи кредити уж с цел временно да осигурят пари в брой на фирмата, а след това ги оставила те да връщат борчовете, съобщи .

Над 20 души вече получават заплашителни позвънявания от кредитните институции, след като, според жените, шефката им не изпълнила ангажимента си да върне изтеглените от тях бързи заеми. Според жалбоподателите, които са около 30, кредитите им са били от 1000 до 12 000 лева.

Преди месеци жените започват работа в шивашки цех и получават нестандартно условие. Собственичката иска от тях да изтеглят бързи кредити в нейна полза. Парите й трябвали, за да спечели награда – екскурзия в Дубай от офис за бързи кредити, където доработвала като консултант.

Наред с работничките кредити теглили и техни близки и познати.

Разбрали, че са измамени, всички напускат работа и цехът затваря. Днес бившата работодателка отрича: „Аз мога ли да задължа, да дойда при Вас и да кажа „Госпожо, ела те да изтеглите един кредит за мен”, да ми ги дадете парите. По тая логика аз имам 60 човека, сега с две думи всички 60 човека мога да кажат „Това са ми парите на мене, ти ми ги взе”.

След като скандала придоби голяма популярност в социалните мрежи, от фирмите Изи Кредит и Сити Кеш, споменати в разкритията на шивачките взеха становище. От управителя на Сити Кеш, Гоце Делчев Мария Пашалиева, заяви че това е причината да бъде уволнена от офиса въпросната Дамянова. Тя лично е внесла сигнали срещу нея в институците и дори е блокирала взетите кредити, като „въпросни“ за да не се трупат лихви на измамените. От Изи Кредит обаче искат да минат  по тънката „лайсна“. Те нямали нищо общо, и бла бла бла че се придържали към закона, дали ноерът им ще да мине?

(ВИДЕО) Измамена шивачка от Дъбница към шефката й : Ще я удуша жива, ще я разчекна

В разкритията си във видеото на Топ Преса, едната от ужилените жени заявява категорично “ ще ви натопя и петимата“, споменават се имена на „любовника Тодор Мардов“, „Галя“, “ Биляна“… това са все следи водещи към хора работещи към Изи кредит на заплата. Освен това вчера публично пред ИНФОМРЕЖА, самата Дамянова заяви, Не се притеснявам за нищо. Част от тези кредити ще ги поема, защото действително бяха установени 4 кредита с фалшифицирани документи. Тях да ще ги поема, но другите са си кредити на въпросните хора, за които са се подписали и са си ги ползвали.“ 

Христина Дамянова: Не мога да разбера какъв им е проблемът на тези хора с мен!

Публично без свян, тази жена признава че в Изи Кредит има отпуснати кредити с „фалшифицирани документи“, това откровено е признаване на престъпление и от компанията вместо да се измъкват с две изречения моментално трябва да проверят думите и и да предаде тези кредити в прокуратурата. Тук ще им припомним пословицата и капка лайно да има в кацата с меда, меда вече не става за ядене… Трябва да се провери има ли ОПГ – организирана престъпна група в Изи Кредит – Гоце Делчев? Има ли отпуснати кредити с фалшифицирани документи, МОЛИМ И ВСЕКИ КОЙТО Е ВЗЕМАЛ КРЕДИТИ ОТ ИЗИ КРЕДИТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ ЗА ПРОВЕРКА ДАЛИ ПЪК НЕ Е ЗЛОУПОТРЕБЯВАНО С ЛИЧНИТЕ ИМ ДАННИ.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ …

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене