Вижте ме кой съм! Сметката на Ислямов ще излезе крива! Казахме ви този не става за лидер!

Сетил се Верхад Ислямов да бъде „опозиция“ на местната власт на Гърмен. Скочил правил се на герой. Смешно е.  Припомняме че на драматично общинско заседание на местния парламент в Гърмен, което бе проведено преди дни, завърши със сваляне от поста на председателя Исмет Узунов. „За“ отзоваването му гласуваха 9 съветници, а „против“ – 8 парламентаристи. По случая съветниците от ГЕРБ представлявани от лпишман лидера Ислямов, излязоха на въпросното заседание с предложение за оставка на председателя Исмет Узунов за подмяна на вота както на съветниците, така и на жителите на цялата община Гърмен. Общо взето с декларация лидера на ГЕРБ – Гърмен, Верхад Ислямов / човек за който ние от години пишем, че не става за този пост/, оплю публично кмета на община Гърмен, Минка Капитанова, сравнявайки нейното управление с „феодално“ и с това на Ахмед Башев преди години.

Браво, Верхад! Браво, Ислямов! Види се спиртните напитки, те водят в правилната посока – в пропастта на политическите „бивши“. Не му се угоди и взе оставка да иска, не му се угоди и взе реформи да прави… Ние от Топ Преса, можем спокойно да говорим, защото с години бяхме основния критик на управлението на Капитанова и не се притесняваме да споделим, че именно в момент в който това управление стана повече от стабилно, показва професионализъм, показва визия за развитие и диалог… идва момента в който кривото его на дебренския политик Ислямов се намеси и се опитва да разбие тази стабилност. Защо? Защо чак сега? 

Целият регион на Гърмен се убеди че, Исмет Узунов е най – добрия председателя на общински съвет до сега. Жалната Катерина Татанова, за която чак сега взе да „жали“ Ислямов в декларацията си беше истински провал. Доказателства за това: Татанова пиеше тайно кафета с Башев и подаде оставка след като Топ Преса и заддаде следните въпроси: срещала ли се е Катерина Татанова с хора, близки до скандално известния Ахмед Башев и управлява ли той процесите около протестите в Гърмен? Изнасяла ли е конфенеднциална информация председателката на общински съвет Гърмен, госпожа Татанова,  в това число и  документация от местния парламент полезна за интересите на местни бизнесмени?! В това число договаряне на предварително гласуване на ПУП – ове и разрешаване на инвестиционни намерения. Време е и партия ГЕРБ – Гърмен наистина да се осъзнаят на кой служат и какви интереси устояват… писа тогава Топ Преса и уплаши Татанова която подаде оставка. Ислямов тогава мълча но сега взе да жали и „опраска“ най – успешният председател на общински съвет Гърмен. Нито един скандал, нито едно скандално решение, нито едно скандално поведение, деалогичност, професионалбизъм… това са епитетите свързани с работата на Узунов – но проблема е, че не е човек на Ислямов и не му козирува, знайте жители на Гърмен.

Същото е отношението на Ислямов и с евродепутата Асим Адемов – човекът който го създаде, сега двамата потдържат лицемерни отношения, но всеки познаващ действителността знае, че Адемов се чувства предаден от Ислямов – Чашката. Припомняме репликата на Ислямов на областен съвет на ГЕРБ – в Благоевгра – „и ние искаме дял от баницата“, което за пореден път доказа че той е в политиката с користна цел. Припомняме че и предаде Данчето Ралева, „превратаджийски“ осуетявайки избора за лидер на ГЕРБ – Гърмен с цел да не го бутнат…  Сега същото става и с кметът Капитанова и общинсия председател – няма далавера за Ислямов сваляме политическото доверие. Ето защо настояваме моментално Исмет Узунов да бъде върнат на поста, защото е крайно време да се даде на човека подходяща работа, а не на „наш човек“ който „слуша“. Общински съветници престанете да вървите по посредствеността на лидера на ГЕРБ – Гърмен, защото по пътя му надолу ще повлече и Вас. И накрая отсноно „лаенето“,  че видите ли уволнили жената на Ислямов, това показва най- важното – как се продава един политик. Политическа подкрепа срещу назначения, вярно ли е господин Ислямов? Как до сега е действал като „опозиционер“ при положение че жена му била на общинска работа? Смешное, защото последствения пилитик няма нужда да го проверяваш, той сами си вади кирливите ризи на показ.

 

– С годините човек губи всичко: младост, красота, здраве, честолюбиви пориви – само глупостта никога не напуска хората.
Ариостотел

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене