Бившият кмет на Петрич Вельо Илиев кръстосва улиците с черен джип пикап

 Екскметът на Петрич Вельо Илиев кръстосва улиците с нова придобивка, след като бе освободен от софийската фирма „Екоинженеринг-РМ“ЕООД преди седмица. 55 годишният Илиев бе забелязан да кара черния на цвят мощен джип –пикап, по улица „България“. Тази улица му бе слабост, и по негово време тя бе изцяло ремонтирана по европейски проект. Бившият кмет не спря да поздравява петричани, които го разпознаха зад волана.

 В момента Илиев си почива в Петрич. Той бе един от двамата управители на софийското дружество със заплата от 2000лв. така че е напълно възможно бившия кмет да може да си позволи джипа. По оценка на специалисти новата му придобивка струва малко над 50 бона. От далече си личи, че той се грижи добре за колата си, тъй като лъщи от чистото, коментират петричани.

 Докато беше кмет успя да купи нова кола на съпругата си, като тегли заем от банка. Вельо Илиев като бивш шеф на СБА, познава техническите характеристики на всеки модел кола, и новата му придобивка отговаря на високите му изисквания, да кара мощен модел джип, твърдят още съгражданите му.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене