ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Miki Group пуснаха новата си „Компилация – 2018“

Колкото и да не ви се вярва, и ние от Топ Преса сме хора и имаме нужда от почивка. Та нали знаете, че в нашата професия и по време на почивката се случват интересни неща, които сме длъжни да отразяваме… Та вървя си аз по тесните улички на Китен и чувам познат глас… Я, Мики от   Miki Group, а до него и Сиси… И то точно на рождения ден на Мики… Сядаме веднага да запишем нещо за новият брой на Топ Преса.

Мики, как се чувстваш днес на твоят рожден ден?

– Настроен съм позитивно. Много свежо и в същото време работно. Риска на професията е такъв. Когато няма време, почти не празнуваме. Празниците на музикантите минават в работа.

Кой поред рожден ден ти е когато не си с близките си, а на работа?

– Може би вече 6 – 7 рожден ден.

Свиква се нали?

– Свиква се. Понякога живота го изисква.

Но благодарение на facebook всички твои приятели бяха до теб!

– Да. Направиха ми празника специален и щастлив, че отделиха от времето си, за да ме поздравят.

Ще споделиш ли какви са новостите в Мики Груп?

– Имаме едно ново невероятно попълнение, което се казва Влади Любенов. От Благоевград е. Записахме първият ни съвместен проект с него като вокал на Мики Груп. До два три дни ще бъде качен в интернет пространството. Балкански стил музика като сръбско, гръцко и македонско. Надявам се хората да го харесат, защото са легендарни архивни песни. В репертоара са на Шабан Шаулич и други известни македонски и гръцки изпълнители. Имаме и друго ново попълнение Александър Илиев. Свири на бузуки.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене