Свържете се с нас

ВИДЕО

ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Miki Group пуснаха новата си „Компилация – 2018“

Публикувано

на

Колкото и да не ви се вярва, и ние от Топ Преса сме хора и имаме нужда от почивка. Та нали знаете, че в нашата професия и по време на почивката се случват интересни неща, които сме длъжни да отразяваме… Та вървя си аз по тесните улички на Китен и чувам познат глас… Я, Мики от   Miki Group, а до него и Сиси… И то точно на рождения ден на Мики… Сядаме веднага да запишем нещо за новият брой на Топ Преса.

Мики, как се чувстваш днес на твоят рожден ден?

– Настроен съм позитивно. Много свежо и в същото време работно. Риска на професията е такъв. Когато няма време, почти не празнуваме. Празниците на музикантите минават в работа.

Кой поред рожден ден ти е когато не си с близките си, а на работа?

– Може би вече 6 – 7 рожден ден.

Свиква се нали?

– Свиква се. Понякога живота го изисква.

Но благодарение на facebook всички твои приятели бяха до теб!

– Да. Направиха ми празника специален и щастлив, че отделиха от времето си, за да ме поздравят.

Ще споделиш ли какви са новостите в Мики Груп?

– Имаме едно ново невероятно попълнение, което се казва Влади Любенов. От Благоевград е. Записахме първият ни съвместен проект с него като вокал на Мики Груп. До два три дни ще бъде качен в интернет пространството. Балкански стил музика като сръбско, гръцко и македонско. Надявам се хората да го харесат, защото са легендарни архивни песни. В репертоара са на Шабан Шаулич и други известни македонски и гръцки изпълнители. Имаме и друго ново попълнение Александър Илиев. Свири на бузуки.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

коментара

Реклама
loading...

ВИДЕО

Д-р Георги Алексиев и д-р Съби Хаджиев са победителите в конкурса „Любим лекар“ за 2018

Публикувано

на

Д-р Георги Алексиев – началник на отделението по Хирургия в Сандански и д-р Съби Хаджиев – специалист по обща и коремна хирургия в Благоевград са победителите в конкурса  „Любим лекар“ за 2018 година.

На тържествена церемони в арт-салона на Радио Благоевград бяха обявени имената на отличените лекари. Председателят на Районната колегия на Българския лекарски съюз д-р Дафина Тачова връчи наградата „Любим лекар“ за 2018 на Д-р Георги Алексиев – началник на отделението по Хирургия в Сандански. Директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка награди д-р Съби Хаджиев – специалист по обща и коремна хирургия в Благоевград, той получи най-много гласове от слушателите на Радио Благоевград.

Конкурсът беше излъчен от пациентите чрез гласуване в Радио Благоевград и Районната колегия на Българския лекарски съюз.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

(ВИДЕО) С атрактивно изложение на Местната инициативна група в Градския парк ,бе обогатена Празничната седмица на Гоце Делчев по повод Освобождението на града

Публикувано

на

На организираното от МИГ Гоце Делчев,Гърмен и Хаджидимово атрактивно изложение  в парка на Гоце Делчев,посетителите вчера дегустираха и можеха да си закупят  продукти на местни производители от трите общини .Всички с удоволствие опитаха от  разнообразните местни продукти -мед и вино от Гоце Делчев и Рибново,колбаси от истинско месо от Мосомище,домашна зимнина от Хаджидимово,сирене от Тешово,Скребатно и Осиково.Голям бе  интересът и към  шатрата на  Гоцеделчевската гимназия „Пейо Яворов“,представена от учениците от кулинарните специалности.

 

Изложението ,организирано по инициатива на Местна инициативна група(МИГ),с подкрепата на общините Гоце Делчев,Хаджидимово и Гърмен,се провежда за първи път ,като подобни прояви предстоят в Гърмен и Хаджидимово.На изложението присъстваха кметовете на трите общини-Владимир Москов,Людмил Терзиев и Минка Капитанова,които специално поздравиха местните производители.Програмата  продължи с фолклорна програма на самодейни групи от района.

 

Програмата по повод 106-та годишнина от Освобождението на Гоце Делчев продължава и днес ,18 октомври,с награждаване на участниците в конкурса:“Да върнем книгите в ръцете на децата“,което ще се състои в Малката зала на Дома на културата от 17:30 часа.

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ