Драмата приключи! Намериха Соколето с пръснат череп

Издирваният Радослав С. „Соколето“ се е самоубил след като е бил обграден от силите на реда.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният. Има един задържан, неговата самоличност на този етап не се знае. По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал убиецът на бизнесдамата от Благоевград. Издирваният за убийството е Радослав С. – „Соколето”.

Специализираният отряд за издирване и задържане отцепи главната улица на селото. В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба. Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа. Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. – „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена. Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене