Възмутително! Фирма „Дековис“ в Благоевград заля пазара със синя кайма

 Кайма със синя съставка в нея е най – новия хит в търговската мрежа на Благоевград.

 Или поне така информира в групата „Забелязано в Благоевград” Поля Манасиева, която твърди, че именно такава била продадена на дъщеря й в петък на отминалата седмица, производство на фирма „Дековис”.

 „Здравейте група, тази кайма са продали на дъщеря ми, в петък в магазин „Дековис”. Че каймата е смес е видно от етикета, но каква е тази странна синя съставка?Може пък да е произведена по „нова” рецепта… Приемам предложения”, иронично написа тя и публикува снимка на продукта.

 Фотосът мигновено отприщи коментари в социалната мрежа, кои от кои по възмутителни и гневни.

 „Няма оправия, вече нито знаем, какво ядем, нито за какво плащаме като пазаруваме”, написа потребител.

 Дама пък огорчено заяви, че отровата бълва навсякъде около хората.

 „Всичко, което ни заобикаля е вече отровно. Жалко, че посегнаха и на храната и съставките в нея. Търговците вече за да си пробутат стоката ще измислят какво ли не”, заключи тя.

 Потърпевшата Поля Манасиева коментира за Pirinsko.com, че още тази вечер възнамерява да отиде в магазин „Дековис” в Благоевград за рекламация.

 „Още не знам какво ще се случи, всъщност  не очаквам да се случи нищо съществено, но със сигурност ще информирам за продължението по  случая”, категорична бе тя.

 Екипът ни потръси за коментар и управителя на фирма „Дековис“ Костадин Атанасов, който заяви, че е запознат със случая, но ще го коментира на по – късно днес.

 Вестник “ Благоевградска Вест „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене