От Бърза помощ ли излезе ужасяващата лъжа за „смъртта“ на детето от Сандански?

Официално питане до шефа на Бърза помощ – Благоевград, доктор Красимир Михайлов ще отправи информационна агенция www.toppresa.com, относно това кой е дал информация на Божо Стоилов, шокирала и причинила вреди на хиляди хора, свързана с обявената фалшива „смърт“ на блъснатото дете в град Сандански днес. Всеизвестно е че Божо Стоилов от БГНЕС, буквално спи там и ползва информация за всяко произшествие.

Божидар Стоилов – БГНЕС

Имаме основание да се съмняваме, че сензационно скандалния случай, ще бъде омаловажен и ще се опит ада се потули. Разбира се няма да оставим нещата така и ще поискаме отговорност от виновните, които едва не сринаха близките на едно дете, което за щастие е живо. Питаме доктор Михайлов – ще разпоредители проверка и разследване, да се установи, кой е доносникът, който зарежда с информация Божо Стоилов? Ние от Топ Преса, не вярваме той да е измислил подобен мерзки пасквил, уверени сме, че някой го е подвел. Виждайки страхът у „колегата“ Стоилов и слабодушието му, да излезе и дори да иде лично при близките на детето и да се извини, Топ Преса ще се заеми да нищи случая, защото тук определено ГРАНИЦАТА БЕШЕ ПРЕМИНАТА. 

В манията си някои хора, да са първи, да са „топ“ си позволиха да пуснат в публичното пространство, коварна и носеща болка лъжа, без да проверят информацията, без да направят всичко необходимо да изяснят фактите, а медиите в които работят са подписали етичния кодекс и парадират че са „официози“.  Време е и ние медите, да заговорим за коша с мръсното си бельо и да започнем процес по самопречистване и саморегулиране. Да обявиш за мъртво живот дете е гавра и с потулване и гузно мълчания няма да стане. Доверието се срива! Ние медиите искаме отговорност от политиците, а когато, самите извършим нещо коварно се правим на глухи и неми… Това трябва да се промени и ако има съвест шефа на „Бърза помощ“ – Благоевград ще разпореди проверка, ще накаже ако има виновен този медик, който не си е гледал работата а е клюкарствувал в слушалката на Божо. Срам!

А междувременно, операцията на 6-годишния Мартин, който бе ударен от автомобил на тротоара пред дома си в Сандански, приключи. Лекарите са отстранили единия далак на момчето, състоянието му остава тежко.

Той е с обилна кръвозагуба, наложило се е да му прелеят при банки кръв и плазма.   Както БЛИЦ съобщи, възрастен водач помете Мартин след удар в други два автомобила.

Момчето бе транспортирано в санданската болница за оказване на първа помощ. Шофьорът е задържан.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене