Свържете се с нас

Разследване

От Бърза помощ ли излезе ужасяващата лъжа за „смъртта“ на детето от Сандански?

Публикувано

на

Официално питане до шефа на Бърза помощ – Благоевград, доктор Красимир Михайлов ще отправи информационна агенция www.toppresa.com, относно това кой е дал информация на Божо Стоилов, шокирала и причинила вреди на хиляди хора, свързана с обявената фалшива „смърт“ на блъснатото дете в град Сандански днес. Всеизвестно е че Божо Стоилов от БГНЕС, буквално спи там и ползва информация за всяко произшествие.

Божидар Стоилов – БГНЕС

Имаме основание да се съмняваме, че сензационно скандалния случай, ще бъде омаловажен и ще се опит ада се потули. Разбира се няма да оставим нещата така и ще поискаме отговорност от виновните, които едва не сринаха близките на едно дете, което за щастие е живо. Питаме доктор Михайлов – ще разпоредители проверка и разследване, да се установи, кой е доносникът, който зарежда с информация Божо Стоилов? Ние от Топ Преса, не вярваме той да е измислил подобен мерзки пасквил, уверени сме, че някой го е подвел. Виждайки страхът у „колегата“ Стоилов и слабодушието му, да излезе и дори да иде лично при близките на детето и да се извини, Топ Преса ще се заеми да нищи случая, защото тук определено ГРАНИЦАТА БЕШЕ ПРЕМИНАТА. 

В манията си някои хора, да са първи, да са „топ“ си позволиха да пуснат в публичното пространство, коварна и носеща болка лъжа, без да проверят информацията, без да направят всичко необходимо да изяснят фактите, а медиите в които работят са подписали етичния кодекс и парадират че са „официози“.  Време е и ние медите, да заговорим за коша с мръсното си бельо и да започнем процес по самопречистване и саморегулиране. Да обявиш за мъртво живот дете е гавра и с потулване и гузно мълчания няма да стане. Доверието се срива! Ние медиите искаме отговорност от политиците, а когато, самите извършим нещо коварно се правим на глухи и неми… Това трябва да се промени и ако има съвест шефа на „Бърза помощ“ – Благоевград ще разпореди проверка, ще накаже ако има виновен този медик, който не си е гледал работата а е клюкарствувал в слушалката на Божо. Срам!

А междувременно, операцията на 6-годишния Мартин, който бе ударен от автомобил на тротоара пред дома си в Сандански, приключи. Лекарите са отстранили единия далак на момчето, състоянието му остава тежко.

Той е с обилна кръвозагуба, наложило се е да му прелеят при банки кръв и плазма.   Както БЛИЦ съобщи, възрастен водач помете Мартин след удар в други два автомобила.

Момчето бе транспортирано в санданската болница за оказване на първа помощ. Шофьорът е задържан.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА

коментара

Новини

„Муле“ на телефонни измамници в Благоевград отговаря пред Темида

Публикувано

на

Районната прокуратура в Благоевград е предала на съд Г.Л. за телефонна измама.

На 21.03.2018 г., в ж.к. „Струмско“ Л. умишлено улеснил извършители на измама за поддържат заблуждение у жена.

Било й казано, че за провеждането на полицейска операция по залавянето на телефонни измамници е необходимо да остави парична сума под контейнер за смет, намиращ се срещу входа на Шесто СОУ „Иван Вазов“ в града. По този начин пострадалата била убедена, че съдейства на полицията при задържането на група, изнудваща възрастни хора.

Пострадалата изпълнила инструкциите на измамниците, като сложила в плик 4500 лева и го оставила на посоченото от тях място.

Обвиняемият Г.Л. участвал в извършването на престъплението като отишъл до училището, взел плика с парите, след което напуснал местопрестъплението. През цялото време той поддържал мобилна връзка с един от съучастниците.

Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото.

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Топ Преса пита: Ще направи ли Карбовски проект „Рекет“ за БИ ТИ ВИ?

Публикувано

на

Вчера в публичното пространство една определено скандална фирма, публикува отворено писмо до медиите в което обвини националната телевизия БИ ТИ ВИ в рекет. Ръководсвото на превозната фирма„Юнион-Ивкони“, заяви :  чувстваме се длъжни да Ви кажем истината и обясним причината за активното ни медийно присъствие в ефира на БТВ и някои други медии. На 17 август 2018 г. мениджър продажби в БТВ оферира реклама за „Юнион-Ивкони“ в медията. На 20 август 2018 г. мениджърът в рекламния ни отдел отговаря: „Ще обсъдя нещата с ръководството, но чак такъв бюджет най-вероятно няма да са склонни да отделят.“ Следва период на „преговори“ и уточнения, в който няколко пъти бяхме „медийни герои“ в подобни фалшиви новини. На 27 септември мениджърът продажби в БТВ ни напомни за себе си, като ни изпрати договор за реклама за 50 000 лв. без ДДС месечно! По-долу ще видите извадки от него. Договорът не е подписан от нас. Целият текст на писмото можете да прочетете тук. 

СЕГА!!! ТОП ПРЕСА е една от медиите които, определено се ангажира със въпросния скандал с цел допустимото ампутиране на пороците в медийния бизнес. Говори се за посегателство над журанлисти, за цензура, но никой не коментира фактът, че в повечето случаи, десйтвията на медиите, като цяло приличат на тези от БИ ТИ ВИ или просто се продават за некой лев.

Фактите са на лице и са аргументирани. Преди време именно от БИ ТИ ВИ и предаването на Мартин Карбовски, медийна група Топ Преса беше обвинена в „рекет“ . Според Карбовски сме рекетирали една баба от Крибул, щото станала милионерка, търгувайки с надеждата на хората. След това предаване за Топ Преса остана горчивината от недоказаната фалшива новина, а сина на въпросната баба подкара Хамър, построи хотел и превърна село Крибул във феодална зона. Всичко това благодарение на „милостта“ на Карбовски. З анего явно е останало „моралното удоволетворение“. Няма лошо. Всичко в името на свободата на словото. Но редно е именно в този момент и това скандално обвинение, подкрепето с докаменти и аргументирани факти, бившият управител на фирма ВОЛТЕР ЕООД- Мартин, да излезе и да заяви – ще направи ли нов проект „Рекет“ на своето предаване Втори План излъчвано по БИ ТИ ВИ. Нали той се обяви срещу тази практика, нали от него се учим на обективността в журанлистиката. Нали е идол. Време е до покаже лицето си и да заеме позиция. Ти си на ход господин Карбовски и всички разследващи журналисти от БИ ТИ ВИ. Покажете истината, свържете се с въпросната фирма, заснемете цялата кореспонденция с вашия мениджър, искайте думата директно от шефа си. Действайте!

Бел. ред. – Преди време областният кореспондент на БИ ТИ ВИ, управител на местна ПР агенция, обяви публично, че като медиен бос не одобрява методите на „Струма“ и регионалните медии да се продават за пари, или да притискат рекламодатели…. Питаме той ще заеме ли позиция по скандала, ще напусе ли телевизията…? Колеги що мълчите, бе?

коментара

Продължете с четенето
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ