БГНЕС – Благоевград е първоизточникът за „смъртта на детето“ от Сандански! Божо, извини се!

Факсимиле – излязло днес в Нова телевизия!

На ЖИВО по Би Ти Ви, ударно по Нова телевизия, цитирана от всички сайтове… „фалшивата новина“, за смъртта на детето блъснато от кола в Сандански, обиколи цяла България. След проведено разследване, се оказа че първоизточникът на новината е БГНЕС. Главен кореспондент, дългогодишен при това е местният ветеран Божидар Стоилов. Странно е обаче защо той мълчи и няма ли като нас да се извини. Ало, официозите – няма ли да се извините??? Човешко е да се греши, а божествено да се прощава! Днес вие потресохте цял Сандански, цял югозапад, цялата държава в манията да сте първи и да покажете Божо, какви „верни“ хора има в Бърза помощ. Това е човешки живот бе, това е блъснато дете, което бере душа, ей…

Да не мислите ли че ще ви се размине? Идете Вие сега обяснявайте на близките, че се сътворили чутовен гаф. Топ Преса беше въвлечена във манията Ви да сте първи, признаваме си и за пореден път се ИЗВИНЯВАМЕ че се подведохме по БГНЕС, БТВ и Нова…! Простете ни уважаеми читатели! Не е ли редно и Божо Стоилов да излезе и да се извини? 

РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР И ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ В ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД!

ПОНЕДЕЛНИК В БЛАГОЕВГРАДСКА ВЕСТ!

КАТО НАЧАЛО ПУБЛИКУВАМЕ ЧАСТ ОТ РУГАТНИТЕ КОИТО ПОЛУЧИХМЕ СЛЕД КАТО ЦИТИРАХМЕ БГНЕС! ДАНО БОЖО СЕ ТРОГНЕ ЩОТО ПОСЛАНИЯТА ЯВНО ЗА ЗА НЕГО!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене