Браво! ШАПКОВА КЪЩА село Делчево бе отличена с престижния приз ЕВРОПЕЙСКА НАГРАДА за КАЧЕСТВО

Едно от най – престижните, оригинални,  уютни заведения в региона – „Шапкова къща“ в гоцеделчевското село Делчево, получи голямо признания за своят професионализъм. Ето какво разбрахме от профила в социалните мрежи на заведението:

„Когато българската традиция срещне световно признание. Горди сме да Ви споделим,че ШАПКОВА КЪЩА бе отличена с престижния приз ЕВРОПЕЙСКА НАГРАДА за КАЧЕСТВО. Заповядайте при нас, в збързаните модерни дни, се насладете на духа на българската традиция, втъкана с признато европейско качество… Очакваме Ви!

Пишат от колектива на ресторанта, а ние от Топ Преса ги поздравяваме за признанието.

Смело напред! Вижда се – вие го можете!

Европейски бизнес – изследователски център, клон България, удостои с най -високото си отличие къща за гости „Шапкова къща“ в гоцеделчевското село Делчево с Европейска награда за качество 2018. Европейскта награда бе връчена на „Шапковата къща“ за следните категории: професионализъм, работа с клиенти, коректност, потенциал и репутация. В Гоцеделчевско „Шапковата къща“ се слави като едно от най-известните кътчета, където от години туристи и клиенти истински се наслаждават на духа на българската традиция и кухня, които както стана известно, са вече и с признато европейско качество. „Шапковата къща“ в красивото село Делчево е собственост на строителния предприемач Георги Шапков, който построи комплекса на свой наследствен имот в родното си село.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене