Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Бизнес ход! Инвеститор строи мини МОЛ в хаджидимовското село Садово за да спъва потока от гръцки потребители в района!

Публикувано

на

Кой да вярва че в село Садово ще закипи такова строителство?

Уникален бизнес ход на инвеститор в хаджидимовското село Садово е на път да възроди региона в търговски план. Местен инвеститор,който има и друг бизнес в селото,строи мини МОЛ – търговски център в еземлището на земеделското село по пътя към ГКПП – Илинден.

Инвестицията е внушителна, личи си че ще се влага много в търговски части и голям паркинг. Идеята според познавачи е идеална. Районът на градовете Гоце Делчев и Хаджидимово, се радва на добър поток от гръцки жители, които идват тук на пазар. Основният интерес са хранителните стоки, стоки за бита, дрехи, обувки,  козметика, техника и др. Спод информацията на информационна агенция www.toppresa.com, идеята е именно мини МОЛ – ът в Садово да комбинира обекти които да провадат на добри цени най -атрактивните за гръцките потребители стоки. Целта е доста оригинална – да се „спъва“ потока от потенциални клинети които идват в град Гоце Делчев предимно да пазавурат. Така ще спестят хем време, хем път и на добри цени ще пазаруват и ще се връщат в Гърция. Познавати на ситуацията веднага прогнозираха, че ако собственикът на новият търговски обект, успее да наложи идеята си и да я развие, това ще повлече крак за бъдещи инвестиции в селото.

На ход ще е и построената зеленчукова борса в началото на село Садово, която за сега стои така без да се ползва. „Спъне“ ли ке клиенто потока в селото, то ще разработи и други търговски обекти. Не е изключено цената на земята в региона сега рязко да скочи, не е изключето и други строежи отвъднъж да започнат да никнат около този. Изобщо района на Садово наистина може да стане добре разработена търговска дестинация, нищо чудно някой да реши и да направи казино, понеже  доста от гърците идват в района именно за да прахосат някое и друго евро на залагания. Топ Преса зорко ще следи за бизнес движенията в областта, защото вярва че инфорлмацията ще бъде доста полезна за предприемчивите ни читатели. Повече по темата четете този петък във вестник Топ Преса – ютгозападният таблоид!

коментара

Анализи и Коментари

Преди да правим помен за щъркела, дайте да помогнем на живите хора!

Публикувано

на

Не мога да повярвам! Настина, не мога да повярвам! Една от най- рейтинговите статии в информационната ни агенция и най – четени във фейсбук е за потресаващото убийство на щъркел в гррад Хаджидимово. От седмица в социалните мрежи и публичното пространство на района, витае и публикацията на младия Георги от село Борово, който има спешна нужда от помощ за да проходи и да живее пълноценно, но на „природозащитниците“ им дреме за него, важно е „убийството на щъркела“. Усещате ли как започваме да изтрещяваме, уважаеми читатели? Един убит щъркел обиколи цяла България, а едно страдащо момче не е интересно, не ни се занимава май… Не подценяваме случая с вече мъртвия щъркел, не се подиграваме на смъртта на бедното животно, но не е ли малко лудо това, вече трети ден да жалим щълкела и да не обръщаме внимание на живите страдащи хора? Замислете се.  Лудост е „кървавите сълзи“ на щъркела да са споделени над 50 000 пъти, а зов за помощ на един млад човек едва – 300. На всичкото отгоре за убийството на птицата има институции има сдружения и природозащитници, които вземат пари за тази работа, община и държава плаща при това не малко пари. Състраданието ви само ще помогне за повече финансиране в сметките и джобовете на сдруженията опазващи животните и природата и техните членове. На младото момче обаче, кой ще помогне, след като я нама и държавата? Държавата е абдикирала от Георги, щото е подла, а ние защо го правим? Той няма сдружения и служители зад себе си. Неговата кауза не е финансово апетитна? Не обиждам никого, просто помагам да отрезвите съзнанието си и да вложите енергията, там където има шанс за спасение, а не там където няма. Повече вижте тук

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Родният и край не я иска! Смятат я за „надута“, „самозабравена“ и „посредствена“ жена нея – хаджидимовското Марче!СНИМКИ И СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Публикувано

на

Миче, ти верно ще се окажеш едно голямо политическо ЗЕРО!

„Не мога да си обясня, как така за толкова години в голямата политика, един ден не посети нито родния си град Хаджидимово, нито Гоце Делчев в който е израстнала? Досущ прилича на Росен Плевнелиев, който се срамуваше да признае че е родом от тук…Последствена работа.“ това е един от коментарите, свързани с обявената за водач на листата на ПП ГЕРБ за евровота Мария Габриел, бивша Неделчева родом от Хаджидимово. Истинска лавина от коментари се изписаха срещу нея в социалните ни групи, след като публикувахме коментарът на издателя на ПИК, Недялко Недялков свързан с настоящата еврокомисарка. ВИЖТЕ ТУК

„Чели сме за нейни иницативи провеждани по морето в Страндзжа, за защите на мановия мед. Преди време ние пчеларите имахме сериозн ипроблеми тук в неврокопско, защо не  дойде тук и да защити нас. Имахме нужда от подобна подкрепа, от такъв човек. Срамува ли се от родния край?“ пита във фейсбук страницата Топ Преса – свободен форум, Георги Попов местне производител на мед от региона. Както може да с еочаква хаджидимовалии са най – остри.“ Няколко пъти сме и писали ние от град Хаджидимово, искали сме да я ангажираме с местни проблеми, които касаят бъдещето на градчето ни. Нямали сме никакъв отговор, тази жена се държи надуто, самозабравил асеее..“ коментира под статията на Недялков, Бойка Иванова от град Хаджидимово. Най – обидното обаче си остава по наше мнение, казаното от Петър Воденов, който е написал в страницата на вестник Градът следното: „Как очакват от ПП ГЕРБ да гласува за Марето Неделчева, след като тя и на избори не се вясва да ни види поне. Ето, задава се поредния избор и тя няма да дойде на Хаджидимово в Гоцето, на ни види да ни пита как сме. Толкова години е в политиката, един ден не дойде. Как искате да гласуваме за нея?“. Подобно последствено поведение, от страна на госпожа Габриел наистина е укоримо и за порицание.  Редно е настина ръководството на ГЕРБ да се мамисли, изобщо нужна ли е тя в евро листата. Разбираме всичок, омъжи се жената в Брюксел, намправи си лоби, намушка се в средите, но редно ли е да здабравя от къде е тръгнала? Тя, ХАДЖИДИМОВСКАТА ПЕПЕЛЯШКА!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ