„Малките новини“ продължават да правят Благоевград по хубав и сигурен!

 С риск да се повторим ще кажем: Уважаеми читатели на вестник „Топ Преса“ и зрители на онлайн поредицата „Малките новини“. За нашата медия е чест, че за пореден път екипът ни повлиява благоприятно на Благоевград.

 След репортаж на нашият малък репортер 11-годишния Гого, станал популярен като G – най-младият рапър в България, в който той показа опасна шахта на ул. „Александър Стамболийски“ тя веднага бе отремонтирана. Припомняме, че в първи епизод от сезон II на „Малките новини“ Гого измери с ролетка дупките по ул. „ Броди“ в благоевградския квартал Струмско.

 Два дни по-късно беше изпратена бригада, която асфалтира достигащите до 1,20 м. ширина ями. Сега имаме удоволствието да ви се похвалим, че в епизод 3 Гого показва липсващите пешеходни пътеки и пътни маркировки на кръговото кръстовище на „Джеймс Баучер“ – „14-и полк“ – „Александър Стамболийски“. Малко след репортажа започна освежаването на маркировките и пътеките. Гого направи нов репортаж от мястото и даже седна на машината за полагане на пътна маркировка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене