Хороскоп за 22 юли

ОВЕН

Неделя е къс­мет­лийс­ки ден, а всич­ко, от­на­ся­що се до де­ло­вия, со­ци­а­л­ния или до­маш­ния жи­вот, ще над­х­вър­ли очак­ва­ни­я­та ви. Ус­пеш­ни фи­нан­со­ви опе­ра­ции и со­лид­ни пе­чал­би ще за­рад­ват ня­кои от зна­ка, за дру­ги е важ­но про­веж­да­не­то на сре­щи. В про­фе­си­я­та си днес ще тряб­ва да се съ­о­б­ра­зи­те с ня­кои съ­ве­ти, има­те зат­руд­не­ния с ад­ми­нис­т­ра­ции. В биз­не­са са въз­мож­ни не­до­ра­зу­ме­ния с пар­т­ньо­ри.

ТЕЛЕЦ

По­зи­ци­и­те ви на ра­бот­но­то мяс­то се ук­реп­ват с все­ки из­ми­нал ден, ма­кар че ня­кои са не­до­вол­ни от ре­а­ли­за­ци­я­та си. Има­те въз­мож­ност да пол­з­ва­те под­к­ре­па­та на при­я­те­ли или близ­ки. Кон­так­ти­те ви се­га са сил­ни и ще до­ве­дат до но­ва ре­а­ли­за­ция или до­го­вор­ни от­но­ше­ния. В биз­не­са се стре­ме­те да ту­ши­ра­те вся­как­ви не­раз­би­ра­тел­с­т­ва с пар­т­ньо­ри.

БЛИЗНАЦИ

Днес не би­ва да зас­та­ва­те на по­ра­жен­чес­ки по­зи­ции, по­ве­че ак­тив­ност от ва­ша стра­на ня­ма да нав­ре­ди на по­бед­ни­те ви хо­до­ве. На­со­че­те се към об­щес­т­ве­ни­те кон­так­ти, ко­и­то се­га са мно­го бла­гоп­ри­я­т­ни, дейс­т­вай­те и във фи­нан­со­ва­та сфе­ра. Въз­мож­но е да пос­тиг­не­те пе­чал­би, но най-ве­ро­я­т­но при­до­бив­ки­те ще дой­дат по-къс­но.

РАК

Ва­ши­те де­ла се раз­ви­ват бла­гоп­ри­я­т­но във все по-об­шир­на те­ри­то­рия. Ня­кои от вас не се чув­с­т­ват дос­та­тъч­но ком­фор­т­но, за да се за­е­мат с уп­рав­ле­ни­е­то им, но то­ва не е фа­тал­но се­га. Пос­лед­вай­те съ­ве­ти­те на се­мей­ния пар­т­ньор, при­я­тел или биз­нес­ пар­т­ньор. Ще пос­тиг­не­те по­ве­че ус­пех, ако ви под­к­ре­пи вли­я­те­лен чо­век, мо­же да се от­к­ри­ят но­ви въз­мож­нос­ти за бъ­де­ща ре­а­ли­за­ция.

ЛЪВ

Мо­же­те чу­дес­но да се спра­вя­те са­мос­то­я­тел­но със за­дъл­же­ни­я­та си и ка­то из­пъл­ни­те­ли, и ка­то ръ­ко­во­ди­те­ли, но днес не пре­неб­рег­вай­те съ­ве­ти­те на окол­ни­те. Не пре­го­ва­ряй­те и не пъ­ту­вай­те през то­зи ден. При об­щес­т­ве­ни кон­так­ти ня­кой ще се въз­пол­з­ва от бла­го­раз­по­ло­же­ни­е­то ви, с ко­е­то ще ви нав­ре­ди. Мно­зи­на раз­би­рат пог­реш­но ду­ми­те и дейс­т­ви­я­та на лю­бов­ния пар­т­ньор.

ДЕВА

Вът­реш­на­та ви дис­хар­мо­ния в неделя пре­чи да за­бе­ле­жи­те ста­бил­но­то по­зи­тив­но раз­ви­тие на де­ла­та си. При­я­тел­с­ки съ­вет ще по­дейс­т­ва бла­гот­вор­но вър­ху из­лиш­но изос­т­ре­на­та ви чув­с­т­ви­тел­ност. Ня­кои от зна­ка се при­тес­ня­ват от съ­деб­но де­ло, шан­сът и пра­во­то са на ва­ша стра­на – ще го спе­че­ли­те. В края на сед­ми­ца­та е си­гур­но, че ще се ос­во­бо­ди­те от всич­ки­те си при­тес­не­ния.

ВЕЗНИ

Днес про­фе­си­о­нал­ни­ят ви ус­пех е си­гу­рен, мо­же­те да се пол­з­ва­те и от под­к­ре­па­та на ше­фо­ве или вли­я­тел­ни хо­ра. Ог­ра­ни­че­ни са фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти на по­ве­че­то от зна­ка и дейс­т­ви­я­та по па­рич­ни въп­ро­си. За­то­ва пък мно­зи­на ще имат бла­гоп­ри­я­т­ни кон­так­ти и въз­мож­нос­ти за ре­а­ли­зи­ра­не на до­го­во­ри или тър­гов­с­ки спо­год­би. Вслу­шай­те се в съ­ве­ти, от­п­ра­ве­ни ви от член на се­мейс­т­во­то.

СКОРПИОН

Са­мо­та­та вла­дее мно­зи­на от Скор­пи­он днес, но то­ва е най-пло­дот­вор­на­та ат­мос­фе­ра за ва­ша­та изя­ва. Поч­ти всич­ки ще се изя­вят в про­фе­си­я­та си, ня­кои дейс­т­ват уме­ло за при­до­би­ва­не на пе­чал­би чрез до­го­во­ри и спо­ра­зу­ме­ния за съв­мес­т­на ра­бо­та. Има­те за­си­лен шанс, но то­ва не ви да­ва пра­во да пре­неб­рег­ва­те съ­ве­ти­те на близ­ки хо­ра. За ня­кои дей­нос­ти не е ло­шо да при­е­ме­те до­ри по­мощ­та им.

СТРЕЛЕЦ

Ня­ма­те оп­рав­да­ние, ако из­пус­не­те то­зи ден. За­бе­ле­жи­тел­на ще е изя­ва­та ви по де­ло­ви и лич­ни въп­ро­си. Ни­що не мо­же да спре прог­ре­сив­ния ви нап­ре­дък. Ред­но е да наб­лег­не­те на биз­нес­кон­так­ти­те, при ко­и­то има­те шанс за ус­пех. По­ве­че вни­ма­ние се на­ла­га във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, тук ще ви тряб­ват съ­ве­ти­те на спе­ци­а­лист. Из­бяг­вай­те сре­щи с при­я­те­ли, има опас­ност от неп­ред­ви­ден кон­ф­ликт.

КОЗИРОГ

Днес сте твър­де са­мо­на­дея­ни, кое­то не е във ваш ин­те­рес. Ще пре­неб­рег­не­те по­ле­зен съ­вет от прия­тел и то­ва ще про­ва­ли ра­бот­ния ден. По­ло­жи­тел­ни ще са фи­нан­со­ви­те де­ла на зна­ка, най-доб­ра реа­ли­за­ция мо­гат да оча­кват биз­нес­ме­ни­те. Доб­ри въз­мож­нос­ти за мно­зи­на ще пре­дос­та­ви пъ­ту­ва­не. При сключ­ва­не на до­го­во­ри не от­стъп­вай­те от по­зи­ции­те си.

ВОДОЛЕЙ

Де­ло­ви­те ус­пе­хи в неделя ще бъ­дат въз­п­ри­е­ти от мно­зи­на ка­то по­вод за щас­тие. Има­те пра­во, за­що­то изя­ва­та ви ка­то про­фе­си­о­на­лис­ти не е ог­ра­ни­че­на са­мо в рам­ки­те на де­ня. То­ва е на­ча­ло на бла­гоп­ри­я­тен пе­ри­од, ня­кои още днес ще под­пи­шат до­го­во­ри, нес­вър­за­ни с биз­нес. За биз­нес­ме­ни­те се очер­та­ват пар­т­ньор­с­ки кон­ф­лик­ти, опи­тай­те се да ги от­с­т­ра­ни­те, за­що­то ня­ма да се спра­ви­те с пред­с­то­я­щи­те де­ла.

РИБИ

Ри­би­те са щас­т­ли­ви от раз­воя на про­фе­си­о­нал­ни­те и лич­ни­те си де­ла. В пе­ри­од на въз­ход сте, не се спи­рай­те при осъ­щес­т­вя­ва­не­то на как­ва­то и да би­ло цел. Ог­ром­ни въз­мож­нос­ти има­те при об­щес­т­ве­ни кон­так­ти, ще ви се пре­дос­та­вят шан­со­ве за но­ва ра­бо­та, не се ко­ле­бай­те да при­е­ме­те. Не по-слаб е и фи­нан­со­ви­ят ви къс­мет, ще ви до­не­се зна­чи­тел­ни при­до­бив­ки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене