Фермата гостува в Банско с One Love Tour на 21 юли

Всеки, който желае да изживее емоциите от култовото риалити на bTV „Фермата“ от първо лице може да го направи тази събота, 21 юли, на централния площад в Банско в рамките на фестивала One Love Tour.

Това е третата спирка на българо-македонското турне след Скопие и София, където хиляди се забавляваха с емблематичните състезания от „Фермата“, изпробваха традиционни занаяти и пяха с най-обичаните музиканти от двете страни. В събота от 10:00 часа всички жители и гости на планинския град ще имат възможността абсолютно безплатно да изпробват уменията си в автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра, чиито нов сезон предстои да видим тази есен по bTV.

Те демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност и да оспорят уменията на едни от най-емблематичните участници от трите сезона на шоуто в игри като стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, „познай мерките” и др. Специални гости на арената ще бъде горският от Самоков – Станислав Ласкин, Симеон Найденов, полицаят Димитър Господинов и стопанинът бай Георги от първи сезон на „Фермата“.

Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на турнето в Банско. Настроението през целия ден е гарантирано от редица вълнуващи активности и викторини за деца и възрастни в „Алея на занаятите“ и около мобилните барове и ресторанти. След залез слънце празникът ще продължи с концерт, в който участие ще вземат две от най-обичаните звезди на България – Графа и Криско, както и култовите македонски групи „Слаткаристика“ и „Next time“.

На сцената ще се качи и Иван Христов, продуцент и водещ на „Фермата“, заедно със своята рок група. Всички гости на събитието ще могат да поздравят Влади Ампов по случай рождения му ден, който избра да празнува на сцената заедно с феновете си. Другото специално участие във фестивала ще бъде на Зеленко Зеленков – талисманa на кампанията на bTV „Да изчистим България заедно“, която тази година стана част от най-голямата гражданска инициатива в света. Зеленко ще пътува до планинското градче, за да покаже, че чистенето може да бъде и забавно и да събере отново отбора за 15 септември – Световния ден на почистването, когато 150 държави ще се обединят около една кауза.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене