Срам и резил! Бившият шофьор и кожен лекар Алисан Семерджиев взема 160 кв. м общинска сграда за 0.9 лв кв. м! Кой му я подарява?

Друго е да си имаш хора в общинсикя съвет на град Хаджидимово. Преди време ви запознахме с казуса на доктор Алисан Смереджиев от сатовчанското село Слащен, който от известно време се изявава, като джи пи в хаджидимовското село Абланица. На истинска крупна измама стават жертви жителите на хаджидимовското село Абланица. Редакцията на информационна агенция ww.toppresa.com бе подложена на натиск и от двете страни, участващи в една обява разлепена навсякъде из селото. Става въпрос за случай в който собственикът на местна дрогерия Сюлейман Арнаудов, опитва да наложи нов личен лекар на хората в селото, но чрез измами, натиск и манипулации… За целта той и скандално известният бивш шофьор от Слащен днес представящ се за лекар Алисан Семерджиев, разлепили из селото обява в която, твърдят че „доктора“ започва дейност в селото, набира пациенти и заради него едип път в седмицата щял да преглежда неврокопският специалист доктор Никола Тонгов.

Оказва се след проверка на информационна агенция www.toppresa.com, че това е пълна измама. От текста на обявата и чрез свои хора в Абланица, доктор Тонгов разбрал, че „ще практикува рамо до рамо“ с никому неизвестния Семерджиев. „Името ми е ползвано нечестно. Никога не съм поемал ангажимент към доктор Семерджиев…“ заяви Тонгов след наша проверка. В схемата е въвлечен и местният фелдшер Сами Узунов, чието име също се ползва от участниците в измамата, оказа се че и той никога е нямал намерие да работи с тях и името му се ползва нерегламентирано. „Аз работя с доктор Стоев в Абланица. Той спаси живота на жена ми, никога няма да го предам и заявава че нямам нищо общо с този Семерджиев“ заяви Узунов пред наш репортер. Пред Топ Преса, въпросният доктор Семерджиев отказа какъвто и да е коментар. Оказа се че същият е родом от село Слащен община Сатовча, където не се слави с добро име. Местните питат „като е от Слащен защо не практува там?“ , той обаче отказва да отговори на този въпрос, а слуховете носят че той работил дълги години като шофьор в САЩ и не е практувал докторската професия, въпреки че има диплома. Сега отвъднъж без практика Семерджиев решил да лекува жителите на Абланица, подведен от местният управлител на дрогерия Арнаудов, който чрез него искал да си разработи бизнеса. Въпреки че управлява дрогерия Арнаудов продава в нея и лекарства, което е забранено и  повече от скандално и моментално трябва да се провери от Здравката каса и всички отговорни институции.

Само преди дни обаче разбираме че въпросния доктор Семерджиев е внесъл искане в община Хаджидимово, да му бъдат отдадени редица помещения в село Абланица – частна общинска собственост, което представлява сграда със шест кабинета, без търг на цена около .90 лева кв. м или за 150 лева, което е повече от скандално и обидно. З асведение подобен наем на реални цени ще стигне 1000 лева и повече при това без ДДС. Има внесена докладна до общински съвет под номер 61-00 – 75 от 28 юни тази година за гласуване на общински съвет Хаджидимово, но преди да се гласува Семерджиев вече се настанява там. Това вече е наглост, заявяваме катигорично ние от Топ Преса. Да се даде цяла клиника на един такъв човек за без пари, то това според нас говори едно – някой в местния парламент лобира за него. Тук не става въпрос за лечението на хората, а за корпоритавна политика. Тръгваме по следите на задкулисния играч и можете да бъдете уверени че ще го изобличим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене