Горещо предложение! Лято на Аквапарка в Благоевград с цени от 3.00 лв.

Аквапарк Благоевград пусна вход за комплекса с цени, започващи от 3.00лв. Предложението важи за всеки ден, включително събота и неделя. Ако отидете на плаж от 15.00 часа, входът ще бъде 5.00лв, а ако отидете след 17.00 часа цената става само 3.00лв.

Комплексът е с работно време до 20.00 часа.

Лятното предложение е валидно до края на месец Август. Специалното намаление включва ползването на чадър, шезлонг и всички водни атракционни. От управата на комплекса са помислила и за родителите и техните деца. Специално предложение включва пакет за 2 възрастни и 2 деца на цена от 15 лв. през седмицата и 20 лв. през уикенда, с включени: шезлонг, чадър и водни атракционни.

Промоциите правят комплекса най-достъпният в целия регион, давайки възможност на всеки благоевградчанин и гост на града да се наслади на предстоящите летни дни в най-големия воден атракцион в Югозападна България,където ви очакват и ред други изненади.

Аквапарк Благоевград е помислил също за малките рожденици и техните тържества. Всеки малчуган,който реши да отпразнува рождения си ден в комплекса, ще получи като подарък безплатен вход за него и неговите гости, за да може всички да се забавляват на водните пързалки и на басейн с морски вълни.

Прекарайте едно незабравимо лято в Аквапарк Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене