Стилиян се присъединява към „Балканска магия“ – Велинград

Поредно име в музикалната си програма добавят организаторите на фестивал „Балканска магия“ във Велинград. Това е младият изпълнител Стилиян, който ще се качи на сцената на стадион „Чепинец“ на 21 юли (събота).

Наскоро певецът издаде дебютния си албум – „Началото“, в който е събрал своите най-добри парчета от репертоара си. Популярен е сред зрителите на ФЕН ТВ с танцувалния ритъм на песните си и техните провокативни заглавия. Пред жителите и гостите на града Стилиян ще представи парчетата си „Беля“, „Готина Жена“, „#Fun (Дзън-дзън)“ и др.

„Преди всичко искам да благодаря на организаторите за поканата да участвам на това мащабно събитие. За пръв път ще пея във Велинград и много се вълнувам. Мои колеги са ми казвали, че тамошната публика е много силна и винаги устройва топло посрещане“, споделя изпълнителят на Diapason Records.

На Фестивала на музиката, мезето и питието всички посетители ще могат да отпразнуват и 70-годишнината на Велинград с целодневна програма, в която организаторите са подготвили множество атракции за малки и големи, забавни игри с награди и отлични кулинарни зони. Разбира се, акцентът ще бъдат изпълненията на най-големите български и балкански звезди, които ще се изявят всяка фестивална вечер в СПА столицата на България.

„Балканска магия“ ще се проведе на 19, 20, 21 и 22 юли във Велинград, стадион „Чепинец“. Ето и пълната програма на събитието:

19 юли (четвъртък) – Алисия, Сашо Роман, Крум, Diona, Ива и Велислава Костадинови, Детско-юношеска вокално-инструментална школа „Звънче“ – гр. Велинград с худ. ръководител сем. Казалиеви.

20 юли (петък)– Тони Стораро, Румяна Попова, Caramel, Нанси, Елица, Филип Синапов, Ансамбъл за автентичен фолклор – Драгиново с худ. ръководител Грета Кадьова.

21 юли (събота)– Драган Коич-Кеба (Сърбия), Ашли, Румина, Радостина Паньова, Дафина Димитрова, Вокална група „Караоке“, НЧ „Отец Паисий – 1893“ – гр. Велинград с худ. ръководител Юлиана Ковачева.

22 юли (неделя) – Сигнал, Йорданис Агапитос (Гърция), Клавдия, Дения Пенчева, дует „Пирин“.

ВХОД СВОБОДЕН!

Организатори: Фен ТВ и Община Велинград.

За повече информация: FB Балканска Магия

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене