Стана страшно на разклона за Дебрен! Лек автомобил се обърна по таван

 Лек автомобил „Лада“ се обърна по таван около 11 часа днес на разклона за гърменското село Дебрен. Пътният инцидент вдигна на крак полицаите от РУ – Гоце Делчев.

 След разследване на катастрофата стана известно, че резервната гума е изпаднала от микробус от село Дъбница, който е извозвал старо желязо при отворени врати.

 От пътуващото превозно средство изпаднала резервната му гума, която се ударила в предната част на ладата и пръснала предното и стъкло. Освен това очевидци коментираха, че е разбита и предната част на лекия автомобил.

 Уплашеният водач изгубил управлението над возилото си и ладата се обърнала по таван в близката крайпътна канавка.

 За щастие водачът на ладата не е пострадал тежко, съобщават очевидци.

 Веднага на мястото на инцидента на помощ са се отзовали  полицаи и огнеборци, коментираха очевидци. Движението на пътя е било спряно за кратко.

 Сериозни санкции за този пътен инцидент трябва да понесе водачът на микробуса, както за изпадналата по време на движение резервна гума, така и за нарушаване на правилата за извозване на отпадъци – старо желязо при отворени врати, което е могло да  причини сериозни щтети и наранявания на много участници в движението, казаха още свидетели на инцидента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене