Свържете се с нас

Политика

6 са иновативните училища в Благоевградско, от които 3 са в Гоце Делчев

Публикувано

на

С Решение № 472 от 9. юли Министерски съвет прие списъка на иновативните училища в Република България за учебната 2018/2019 година.

Решението е подписано от министър-председателя Бойко Борисов и Веселин Даков, главен секретар на МС.

С днешна дата решението вече е обнародвано и публикувано в бр. 58 на Държавен вестник с дата 13. юли 2018 год.

В област Благоевград иновативните училища са вече шест като три от тях са в Гоце Делчев: Осмо средно училище „Арсени Костенцев“ – Благоевград, ПМГ „Яне Сандански – Гоце Делчев, Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев, Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев, Начално училище „Яне Сандански“ в Разлог и СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Абланица, общ. Хаджидимово.

Относно Трето ОУ „Братя Миладинови“ ръководството на училището споделя, че иновацията, която ще бъде въведена през учебната 2018/2019 г., е насочена както към учениците, така и към педагогическите специалисти.

„Целта на иновацията ни е учениците да подобрят образователните си резултати, да развият и усъвършенстват творческия си потенциал, да придобият по-голяма увереност в собствените си възможности и да изпитват удовлетвореност от ученето.

Относно преподавателите от школото иновацията цели те да повишат професионалните си компетентности по отношение на прилагане в педагогическата си практика на нови и ефективни методи на преподаване и учене, да се усъвършенстват професионално, да бъдат мотивирани за кариерно развитие и да изпитват удовлетвореност от работата си, коментираха още от ръководството на Трето ОУ.

infomreja

коментара

Новини

ГЕРБ внесе в НС нови промени в Изборния кодекс за възстановяване на преференцията

Публикувано

на

Парламентарната група на ГЕРБ внесе в деловодството на Народното събрание нов Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс, с който се възстановява преференцията. Това съобщи народният прдставител от ГЕРБ и председател на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов. Той насрочи и заседание на комисиятаза сряда, на което ще бъдат разгледани ЗИД на Изборния кодекс и процедурни правила за избор на нов състав на Централната избирателна комисия, съобщиха от пресцентъра на партията.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Номинационно събрание за кандидат- евродепутати провежда днес общинската структура на ГЕРБ Гоце Делчев , общинската структура в Сатовча номинира нов кандидат – Стефан Моллов

Публикувано

на

Общинската организация на ПП ГЕРБ в  Гоце Делчев  днес ще проведе  своето събрание за номиниране на кандидати за членове на Европарламента.

Събранието ще бъде  от 17 часа в залата на НТС , съобщиха от  общинското ръководство .

Повечето до сега проведени в  гоцеделчевско  събрания , членовете на ГЕРБ в региона са номинирали кандидатурите на  досегашните евродепутати от  област Благоевград ,а именно ,  Мария Габриел, Андрей Новаков и Асим Адемов . В Сатовча ,  по искане на  общинската структура  е номиниран нов кандидат за евродепутат  от село Кочан . Това е бизнесмена  Стефан Моллов който  живее както  в Благоевград  така и в родното си село Кочан за да ръководи проспериращия си бизнес и на двете места  .  Номинираният кандидат за евро  депутат от общинската структура на ГЕРБ –Сатовча  ,Стефан Моллов  бе   издигнат на проведено в Сатовча общо номинационно  събрание заедно с   досегашните  евро депутати Мария Габриел и Андрей Новаков .От традиционния списък  за номинации  липсва единствено Асим Адемов на мястото на когото структурата е издигнала именно бизнесмена Стефан Моллов. Той е на 40 години семеен с две деца ,с две висши образования едното от което -Международен туризъм .

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ