МВР официално пред toppresa.com: Ще падат полицейски глави в неврокопско, Благоевград и региона!

Снимка : Пиринско ком

След напарвено запитване по електронната поща, от пресцентъра на МВР – София, потвърдиха пред медията ни, че предстоят масови проверки на ченгета покровителствали, участвали, имали допил в схемите с бизнеса с нарязан тютюн и други поробни дейности в това число и разпространение на наркотици. Полицаи от Гоце Делчев, като придобилия скандална популярност Изет Мурадов, например, са се опитвал ида се спасят звънейки на началници в Благоевград и твърдели че „те яли и пили с хората от ОПГ щото работили под прикритие“ .. дрън – дрън.

Може да манипулират информацията в своя полза но как ще манипулират СРС – та и доклади от външното наблюдение на вътрешна сигурност. Ченгета имали финансови зависимости от босове на престъпни групи, това също е обект на работа. Сержанти от Кочан изпълнявали поръчки на пътя, на тези които са „неудобни“ и работят схещу схемата, това също е обект на проверката.

Едно е исугрон – милост няма да има, увяравт ни от инспектората на МВР. Само заради настаналия шум ще падат глави. Всички по веригата от Благоевград до Гоце Делчев, Хаджидимово и Сатовча могат вече да треперят. Бурята няма да ви подмине!

Следим темата! Заглавието е на редакцията! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене