Добре де, що не Сулев?

15 дни Топ Преса мълча заедно с МВР за обявената за „скандална“ акция на ГДБОП срещу ОПГ свързана с разпространение на нарязан тютюн. Порицахте ни що мълчахме, както мълча МВР? Ами днес стана ясно ВСИЧКО МАЙ Е ЕДНА ДОБРЕ СКАЛЪПЕНА ПОСТАНОВКА – в основата не са само хорицата, които МВР показа на снимките в една порутена къща пънели чували с нарязан акцизен тютюн ами има много замесени полицаи и хора с дебели вратове в системата и държавата. Днес сайтът струма.ком, разкрива че двама криминалисти от Гоце Делчев, един от които е скандално известния вече Изет Мурадов /по наша информация/, стават обект на проверка –  покривали нелегаlния бизнес и дори участвали в него? В Благоевград също, ченгета падат под „обстрел“ единият, от които май е от Вътрешна сигурност на МВР. Вчера пък стана ясно, че скандално известният вече екс прокурор Константин Сулев, имал приятелски отношения със сочения за боса на групата, въртял оргии с някаква си проститутка Алина, която го заявила, давайки показания пред съдия, снимков материал, уличаващ го в прeстъпления, федерацията на потребителите и ДАНС свидетелстват, че е „крал ток“, сега соченият за бос на ОПГ Евгени Хавальов свидетелства пък срещу него… и Всичко е точно. Бриндо мълчи, Фрог нюз … мълчат и други колеги, за които Сулев се борил със системата мълчат…. Сякаш за тях името на Сулев не съществува? Що бе, колеги? 

За вас не е ли странно, че 7 дни преди делото срещу Сулев, арестуват при зрелищна акция защитения свидетел срещу него? Не е ли странно че арестът е от ГДБОП – служба в която, дълги години работил Сулев? В колата на Хавальов, не е намерено нищо, в дома му не е намерено нищо, но един кошаревски свидетел твърди, че това е така и прас – арест преди делото със Сулев. В една нормална държава, медиите биха родили подозрението, че се цели компрометирате и удар по свидетеля, който знае много и може да го докаже. 7 дни преди да стане ясно, че циганин от Гоце Делчев, който имал две дела при прокурор Сулев, е купил фалиралите фирми на неговия баща, и двете с по над триста хиляди лева дългове и след това делото срещу този циганин отпадат … вие отново мълчите? Що? Това не е ли съмнително, ти уважаема колежко която писа, че Сулев се „борил срещу системата“ и за това го „опраскаха“. Коя система? Тази която позволява да се злоупотребява с пари от евро фондове и да си купуваме луксозни неща, ли? Тази ли система, която търси за човека работата, а не за работата човек, ли? Редно е да провериш поне фактите в това дело срещу Сулев, ти и Бриндо и Фрог нюз… Не твърденията, и там може да има кошаревски свидетели. Проверете само фактите! Очевадни са! Защо обаче не пишете за това. Ето , Топ Преса писа всичко свързано с Хавальов, всичко свързано с акцията, снимки публикува… Вие обаче еднострнно гледате живота. Що? 

ПС – Евала на ИНФОМРЕЖА И СТРУМА КОМ, които показаха обективност и писаха и за двете страни. За другите колеги ни е странно – сякаш им е е заповядано да не пишат срещу Сулев! Сефте!

ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ ЕТО КАКВО НАПРАВИ ТОП ПРЕСА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СРЕЩУ БИЗНЕСА С НАРАЗЯН ТЮТЮН! ПРОВЕРЕТЕ ВИЕ КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ:

Home

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене