Четири фирми в люта битка за доизграждане на водопровод в Разлог

Четири фирми се борят за спечелването на обявената от община Разлог обществена поръчка с предмет „Смяна и доизграждане на уличен водопровод на ул. „Кирил и Методий“ в град Разлог – първи етап, на стойност близо половин милион лева.

Свои оферти за участие в процедурата са подали благоевградските фирми „Галчев Инженеринг“ ЕООД, представлявана от Любомир Галчев, „Монолит строй – Чарбаджийски, Байкушев“ ЕООД, представлявана от Петър Байкушев, и „Пиринстройинженеринг“ ЕАД, представлявана от Стефан Стоев, както и димитровградската фирма ДЗЗД „Интерхолд Парсек“.

Пликовете с офертите на фирмите участнички бяха  отворени вчера в сградата на община Разлог от петчленна комисия, председателствана от секретаря Димитър Крънчев и членове Георги Радев – началник отдел „Обществени поръчки“, Елена Пандева – юрисконсулт в дирекция „Приходи“, Николай Влаин и Румен Джамбазки – експерти в отдел ТСУ. При отварянето им не бяха констатирани нередности относно целостта на пликовете.

От страна на фирмите, подали оферти за участие, присъства само упълномощеният представител на ДЗЗД „Интерхолд Парсек“ – Димитровград Фатме Джинджи.

След отварянето на документите комисията, назначена да проведе обществената поръчка, ще прегледа изрядността на приложените документи и ще излезе с решение кои участници ще бъдат допуснати до следващия етап от процедурата – отваряне на ценовите предложения.

Прогнозната стойност за изпълнение на обществената поръчка е  399 997,12 лв. без ДДС, или 479 996,54 лв. с ДДС.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене