Криминалист от Г. Делчев покровителствал схеми с нарязан тютюн!??? Бил отцепка на дилъри? Покри се в Турция!

ЗАЩО МВР  И ТОП ПРЕСА МЪЛЧАХА 15 ДНИ ЗА АКЦИЯТА НА ГДБОП В ПИРИНСКО ПИТА ПРЕДИ МИНУТИ САЙТА ПИРИНСКО – КОМ? ПОЛИЦАЯТ ИЗЕТ МУРАДОВ ПОКРОВИТЕЛСТВАЛ ТЮТЮНЕВАТА МАФИЯ ЩЕ БЪДЕ ЛИ ОТСТРАНЕН?  КОЙ ДОПУСНА ГУПАТА ДА РАБОТИ БЛИЗО 7 ГОДИНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД НА МВР-БЛАГОЕВГРАД И ОЩЕТЯВАЛА ДЪРЖАВАТА С БЛИЗО 400 000 ЛВ АКЦИЗ НА МЕСЕЦ?  РЕАЛИЗАЦИЯТА, ПРОВЕДЕНА ПОД НАБЛЮДЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА, Е НА СЛУЖИТЕЛИ НА ГДБОП И КОЛЕГИТЕ ИМ ОТ БЛАГОЕВГРАД, СЪОБЩИХА ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА ОДМВР.

 Разследването е започнало в края на ноември миналата година, а целта е била неутрализиране на организирана престъпна група, занимавала се с незаконна преработка, държане и разпространение на нарязан тютюн без бандерол.  В хода му били идентифицирани участниците в схемата и планирани съвместните действия по задържането им.

Операцията, проведена под наблюдението на прокуратурата, е осъществена на 26 юни основно на територията на с. Абланица, Благоевградско. Задържани са петима участници в престъпната схема, извършени са множество претърсвания, при които е открито „производствено“ помещение с над 1 тон нарязан тютюн, четири машини за рязане, множество празни пакети с поставени етикети с марка на тютюн, товарителници на куриерска ферма, мобилни апарати, СИМ карти и др.  Сайта ПИРИНСКО също така разкри че акцията на ГДБОП разтресе ОД на МВР-Благоевград. Убийство, арести, палежи в неврокопско са достатъчни да има уволнени полицаи! По делото лъснаха свидетелски показания, че полицаят Изет Мурадов имал допирни точни с мръсния бизнес и бил негов закрилник. В сигнали до върхушката на МВР,от негови колеги убедили се че идва времето на справедливостта, има информация че същия бил „отцепка“ на подобни схеми, то ест закрилял дилъри не само на тютюн но и на други субстанции …. Топ Преса разполага с информация, че скандално известният пишман криминалист се покрил в Турция, маскиран като отпускар и се надява бурята за него да отмине като топи напълно невинни хора. Имало данни че ако тръгне разследване срещу него той нямало да се прибере.  В хода на проверката ще бъде и привикан, скандално известния бивш шеф на полицията, Николай Тонев, по чието време въпросната схема просперирала. Топ Преса има странното усещане че още утре, ще лъсне истината кой е бил реалния покровител и пр. Следете ни! Всичко ще бъде едно към едно! Успоредно с Мурадов ще падне и главата на сержант от Кочен, който изпълнявал „поръчки“ на влиятелният криминалист. 

ВИДЕО РАЗПРОСТРАНЕНО ОТ МВР: 

НА ВЪПРОСА ЗАДАДЕН ОТ САЙТА ПИРИНСКО И САЙТА НА АГЕНТА ОТ ДС ОГНЯН СТЕФАНОВ- ФРОГ НЮЗ, „ЗАЩО МВР МЪЛЧИ..“ ТОП ПРЕСА ЩЕ КАЖЕ САМО – ЗАЩОТО МОЖЕ БИ НЕЩАТА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ ТАКИВА КАКВИТО СА ИЛИ ТАКИВА КАКВИТО ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ВИ ИНФОРМАТОРИ И ФОТОГРАФИ ОТ БОП -А ВИ КАЗВАТ! СЛЕДЕТЕ ТОП ПРЕСА! ЩЕ ВИДИТЕ ЗАЩО. ДАЛИ ПЪК ЗАЕДНО С ТЮТЮНДЖИИТЕ ЩЕ ПАДНАТ ГЛАВИ ОТ БОП -А – ПРИ АКЦИЯ „ПОСТАНОВКАДЖИИТЕ“ ???

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене