Сватба за чудо и приказ в Гоце Делчев! Синът на общинска шефка се врече във вярност на прелестната Руми

Сватба за чудо и приказ вдигнаха влюбените Георги Георгиев от Кресна и любимата му Руми от Гоце Делчев. Двамата се врекоха във вярност пред близките си и приятелите си в изискана обстановка на хотел в Гоце Делчев, пише struma.com. Сватбеното им тържество бе грижливо организирано в градината на комплекс „Барото“, където около басейна бе създадена приказна обстановка.

Цветя, балони, прекрасни шатри придаваха на тържеството им уникален и незабравим вид. Сбъдната се мечтата на Руми да превърне сватбата си в незабравима приказка на любовта. Булката бе в прелестна бяла рокля, отлично подчертаваща красотата и. Георги пък бе заложил на елегантен костюм, модна креация на известен дизайнер. Красиви, елегантни, стилни и безумно влюбени, младите заразиха с любовта си присъстващите. Най-щастливи от събитието, белязало живота им ,бяха родителите им. Георги бе придружен от майка си,директорът на националната агенция „Социално подпомагане“ Румяна Петкова и баща му Тодор Георгиев, а Руми бе изпратена от родителите си, психологът Мария Солева и съпругът и Тодор Гераксиев. Изисканата брачна церемония, организирана покрай басейните в градината, бе белязана от сълзи на щастие и бурни аплодисменти.

Младоженците бяха подкрепяни през цялото време от кумовете им Николай и Весела, близки техни приятели, а речта на кумата разплака не само младоженците ,но и всички присъстващи. Гостите на младото семейство Георгиеви се насладиха на изисканата обстановка, подбраните ястия и красиво украсените маси и шатри в ресторанта на открито и нищо не помрачи настроението на празнуващите. Лек дъждец само подсказа ,че на младите ще им върви по вода. За доброто настроение на всички се погрижи уникален оркестър от Сандански. 10 музиканти не спряха да поздравяват младите и техните родители и гости ,а диджеят бе направил страхотен коктейл от хитове,които не оставиха присъстващите да подгънат крак. Сватбеното тържество на Руми и Георги Георгиеви продължи до малките часове на нощта с много танци и бурни емоции. Младоженецът се оказа танцьор от класа, който поведе дългите хора с вещината на професионалист. Не му отстъпваше и неговата майка Румяна, която неуморна посрещна утрото на дансинга. Веселието за щастието на младите ще остане запомнено,а за сватбата им ще се говори дълго в Кресна,Благоевград и Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене