Деца победиха родители в оспорвана футболна среща

Голям празник за деца и родители сътвориха ДСК „Малки шампиони“. Футболна среща с много емоции, забавни моменти, феърплей, смях и веселие разнообрази ваканцията на малките шампиони от Симитли. Дербито се разигра на перфектното изкуствено игрище на стадион “Септември“ в Симитли, а малчуганите от набор 2008/2009/2010 победиха с дузпи татковци и майки.

Ентусиазирани, децата бяха готови за победа на всяка цена и се раздаваха в оспорвана битка срещу родителите. Много родители, активно също се включиха, за да покажат на децата си , че спортът е важен.

Майките не отстъпиха по нищо на бащите на терена, като отбелязваха за резултата на големите. През първата част родителите поведоха, но децата не се дадоха никак и дори поведоха до края на първата част с 5:3. В редовното време при равен резултат 8:8 завърши дербито деца срещу родители, но на дузпите децата се оказаха по- добрите голаджии и победиха с 12:11. С невероятна радост и усмивки всички направиха обща снимка и се зарекоха тази добра практика да стане традиция в бъдеще.Голямо барбекю направиха всички заедно за подсилване на организмите и се смяха до късно вечерта

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене