Свържете се с нас

Разследване

СКАНДАЛ! TOPPRESA.COM пита криминалистът от РУП – Г. Делчев Изет Мурадов – с кого сте на тази снимка?

Публикувано

на

С кого е на тази снимка криминалистът от РУП – Гоце Делчев, Изет Мурадов?

Миналата седмица на местният криминалист и „топ“ полицай от РУП – Гоце Делчев, Изет Мурадов запалиха колата… така де на баща му. То и магазина в Дъбница се води на негови близки, но това не пречи на Мурадов да помага на семейния бизнес. Припомняме -„Опел Корса“, собственост на бащата на полицая Изет Мурадов е изгорелия автомобил в гърменското село Дъбница, миналата седмица. Колата била паркирана пред семейния им магазин.

Ведната след това удобни медии, явно много задължени на Мурадов пуснаха версията, че видите ли понеже той бил „топ“ полицай и хванал много разбойници, сега те му отмъщавали с този палеж. Разбира се Топ Преса не е съгласна с тази версия, защото има доста съмнения около работата на внука на Капитана от Дъбница. След дълго разследване и контакти с наши източници информационна агенция www.toppresa.com се добра до скандална информация, за дейността на полицая Мурадов. Както се вижда информацията ни е подплатена с доста богат и красив снимков материял. За да спести доста работа на журналистите близки до Мурадов, информационна агенция www.toppresa.com с този първи свой материял по темата ще отправи въпрос – с кого сте на тази снимка господин Мурадов? Един път постъпете доблестно и заявете открито – имали ли сте общ бизнес и дейности с хора от крими контингента, имали ли сте действия петнящи полицейски пагон?  Въртите ли бизнес с кафе автомати докато носите полицйска унифорпма и обслужвалили ли сте този свой бизнес в работно време? Правена ли е резивия от НАП на семейния ви магадзин и какво са констатирали инспекторите? Потулен ли е случая? 

Даваме точно 24 часа на полицая от РУП – Гоце Делчев при това „криминалист“, да даде публичен отговор пред Топ Преса или пред другитте медии, към които е изнасял информация от РУП – Гоце Делчев. Въпросите са обикновени, лесни за отговор и едва ли ще го затруднят да отговори. След това ще се считаме свободни в действията си, да питаме министъра на вътрешните работи, инспектората към МВР и вътрешна сигурност към ведомството със същите и дори по скандални въпроси. Междувпрочем докато работим по скандала с Мурадов и неговата дейност, изплува интересна информация, че същия ползва свой колега от патрулиращите в РУП – Гоце Делчев, като бухалка за саморазправа с неудобни хора. Говорим за някой си сержант от сатовчанското село Кочан, който изпълнявал по поръчка акции, възложени от Мурадов срещу хора, доставчици и конкуретни на бизнеса му, които му пречат. Редно е ако някой се самосезира също да ни потърси и да ни даде повече информация с която да бъдем полизни на министъра, инспектората и проверяващите. Този сигнал също влиза в нашето разследване по темата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

коментара

Новини

Осъдиха търговец на цигари за 56 196,23 лева, пренесъл ги през „Златарево“

Публикувано

на

Окръжната прокуратура в Благоевград е постигнала споразумение със защитата на подсъдимия З.Й., обвинен за извършено от него престъпление против митническия режим.

Той се е признал за виновен за това, че около 22:35 ч. на 26.10.2018 г., на ГКПП „Златарево“, пренесъл с превозно средство акцизни стоки за търговска цел в големи размери. Подсъдимият действал в съучастие с помагач – М.С., собственик на автомобила.

Без знанието и разрешението на митниците, през границата на страната от Македония в България, били пренесени 8551 кутии цигари различни търговски марки с чужд бандерол, както и такива с надпис „Duty free“. Общата им стойност е 56 196,23 лева.

Съдът е определил на З.Й. да бъде наложено наказание от две години и шест месеца „Лишаване от свобода“ с четиригодишен изпитателен срок.

Определението на съда има характера на влязла в сила присъда.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Само в Топ Преса! Вижте имението на бившия депутат Петър Петров!

Публикувано

на

След като прокуратурата се зае с Ветко Арабаджиев  и Николай Банев е време да се  насочи и към пиринското градче Добринище.

Как забогатя сем. Петрови?

Петър Петров роден на 22 март 1956 година в Перник. Живее в София. Завършил е ТУ – София специалност „Електрообзавеждане и електроснабдяване на промишлеността и транспорта“ и магистърска степен „Стопанско управление“ във Великотърновския университет. Семеен, има две дъщери. Той е изпълнителен директор на ТЕЦ „Бобов дол“, изпълнителен директор на Топлофикация „Велико Търново“, изпълнителен директор на „Златно пиле“ – Монтана, управител на „Еко енергия Холдинг“. Съпругата му Кина Петрова  е от Добринище и се занимава с частен бизнес. Дъщеря му Анета Петрова е служител в ЧЕЗ „България“, другата му дъщеря специализира „Инженерна екология“ в ТУ – София. инж. Петър Петров e политически хамелеон участвал е в КП „България без цензура“, ПП „Лидер“, „Български демократичен център“ (БДЦ)… Той би участвал навсякъде стига да има далавера в това и никой да не го закача. Нека строи човека…  Най-новата придобивка на сем. Петрови е луксозен имот в Добринище. Имението е изграден в живописна котловина, на южен склон с прекрасен пейзаж към гранитните върхове на Пирин. Строежа е в средата на брезова горичка, повечето дървета са запазени… Явно бившият депутата от ЛИДЕР обича природата. В двора има няколко помещения: Основна двуетажна къща с огромна веранда. Втория етаж е с голяма тераса. Пред къщата има малка  беседка и външна чешма. Зад къщата отделни помещения за гости външни тоалетни и килери и втора доста по голяма беседка с барбекю. Алея, стълбища, осветителни тела… Красота от където и да погледнеш. По интересното е, че луксозният имот в това си състояние ние от Топ Преса сме ви го показвали. Новото при сем. Петрови е, че пред къщата си построиха нова такава и вдигнаха висока ограда…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2018
П В С Ч П С Н
« окт.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПОПУЛЯРНИ