И Дарко се включва в „Балканско веселие“ – Сандански

Дарко се присъединява към фестивал „Балканско веселие“ в Сандански. Изпълнителят ще се изяви на сцената на Алеята на дипломата на 7 юли (събота), като е подготвил специална програма за почитателите си.

Неотдавна певецът представи новия си проект „Боже, хубаво е“, с който обяви, че се завръща в музикалната индустрия. Освен него, Дарко ще изпълни и по-старите си златни песни.

„Не мога да скрия радостта си от това, че ще пея на фестивала. Известно време отсъствах от сцената и изведнъж получих покана за такова голямо събитие. Приемам това като знак, че съм се справил много добре с новото си парче. Наистина, отзивите при завръщането ми бяха положителни, което може само да ме радва. Обещавам на жителите и гостите на Сандански едно незабравимо балканско парти!“, коментира Дарко.

За добрата работа на певеца свидетелства и наградата в категория „Голямото завръщане“, връчена му наскоро на бляскаво събитие, организирано от Евгени Минчев.

Кариерата на Дарко стартира през 2004 г., когато представя песента „Аз и ти“, която е в дует с Джина Стоева. През 2006 г. издава и дебютният си албум „Очи в очи“.

Изпълнителят с македонски корени вече е познат на санданската публика и с участието си на фолклорния фестивал Пирин Фолк през 2004 г., където се изявява с  песента „Сърцето ми пее“.

„Балканско веселие“ ще се проведе на 5, 6, 7 и 8 юли в град Сандански, Алея на дипломата. Във вечерната музикална програма ще се включат още:

5 юли – Сигнал, Йорданис Агапитос (Гърция), Клавдия, Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови

6 юли – Андреа, Сашо Роман, Радостина Паньова и Илиана Катеринкина

7 юли – Драган Коич-Кеба (Сърбия), Румяна Попова, Мира и Ашли

8 юли (неделя) – Тони Стораро, Румина, Крум, Caramel и дует „Пирин“

ВХОД СВОБОДЕН!

Организатори: Фен ТВ и Община Сандански.

За повече информация: FB Балканско Веселие

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене